Μήπως χρειαζόμαστε αριστερό μπακ;

Η εικόνα του Αντωνιάδη να σφαδάζει στο έδαφος στον αγώνα με τη Vardar κρατώντας το γόνατο του ήταν η αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε το θέμα που υπάρχει όσον αφορά την ποιότητα και πληρότητα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο παίκτης επέστρεψε με πρόβλημα στην Κύπρο και το ψεσινό περιστατικό λογικά θα προβληματίσει και τους υπεύθυνους.

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ των 50 και βάλε φετινών αγώνων, σε περίπτωση που συμμετάσχει και σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης να βγάλει τη χρονιά έχοντας επιλογές τους Αντωνιάδης και Ιωάννου; Η απόφαση των Μαντούκα και Πασιένσια στο πρώτο στάδιο του προγραμματισμού ήταν πως η ομάδα είχε μεγαλύτερες ανάγκες σε άλλες θέσεις για αυτό και οι όποιες σκέψεις για απόκτηση αριστερού μπακ μπήκαν στο ψυγείο.

Η εξάρτηση στον Αντωνιάδη είναι μεγάλη και ίσως αχρείαστη ενώ κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσο έτοιμος είναι ο νεαρός Ιωάννου για να ανταποκριθεί σε ρόλο βασικού. Εννοείται ότι έχουμε και το γνωστό θέμα με τα ταλέντα που σπάνια αναδεικνύονται και καθιερώνονται στον ΑΠΟΕΛ.

Αργά ή γρήγορα ο προπονητής και ο διευθυντής ποδοσφαίρου θα πρέπει να πάρουν την απόφαση τους αφού θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει ακόμα μια μεταγραφή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!