Έγινε το αναμενόμενο

Μπορεί το ιατρικό τιμ να δίνει τη δική του εκδοχή όσον αφορά την περίπτωση Σικορά και να παρουσιάζει τα πράγματα με τρόπο που το μόνο που μπορεί να μέμφεται κάποιος είναι τον παράγοντα τύχη, αλλά η εντύπωση που επικρατεί στον κόσμο είναι διαφορετική. Και αυτό γιατί επικοινωνιακά το επίσημο ΑΠΟΕΛ αρέσκεται στο να κρατά στο σκοτάδι τους πάντες όσον αφορά θέματα τραυματισμών των αθλητών του. Στις σπάνιες μάλιστα περιπτώσεις που γίνονται επίσημες τοποθετήσεις αυτές αποδεικνύονται αναξιόπιστες γεγονός που συμβάλει το όλο κλίμα αμφισβήτησης και δυσπιστίας που έχει ο κόσμος. Αν σε αυτό προσθέσουμε το ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να απευθύνεται στους δικούς του ιατρούς και φυσιοθεραπευτές τότε εύκολα μπορεί να συμπεράνει κάποιος ότι το όλο θέμα πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τους υπεύθυνους.

Ο Σικορά πάει για επέμβαση και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων από ένα μέχρι και τέσσερις μήνες, αναλόγως της ζημιάς που έχει στο γόνατο του. Ουσιαστικά η χρονιά τελειώνει άδοξα και τα δεδομένα όσον αφορά και την επόμενη χρονιά είναι ανυσηχητικά. Και αυτό γιατί ο Πολωνός έχει διετές συμβόλαιο με ψηλές απολαβές και θεωρείται απίθανο να δεχτεί διακοπή της συνεργασίας χωρίς σημαντική αποζημίωση. Όπως και στην περίπτωση Παουλίστα έτσι και σε αυτή το ΑΠΟΕΛ είναι εγκλωβισμένο σε ένα μεγάλο συμβόλαιο και ελπίζει στο θαύμα έτσι ώστε έστω και την υστάτη να αποσβέσει μέρος της επένδυσης.

Η πισίνα της Άχνας οδηγεί στο Μακάρειο
Το ακατάλληλο για αγώνες γήπεδο της Άχνας και όχι οι καιρικές συνθήκες αναγκάσαν την ΚΟΠ να αποδεχτεί κοινό αίτημα έτσι ο σημερινός αγώνας με τον Ερμή θα διεξαχθεί στο Μακάρειο (18.00). Εξέλιξη που θεωρείται θετική για την ομάδα μας αλλά και για κάποιες εκατοντάδες οπαδών που θα θελήσουν να δώσουν το παρών τους. Ο αγώνας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και ο Γιοβάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας παικτών που δε θεωρούνται βασικοί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!