Έκλεισε και έρχεται

Όπως όλα δείχνουν είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και η 3η μεταγραφή. Υπο κανονικές συνθήκες η λέξη σχεδόν θα έλειπε από την προηγούμενη μας πρόταση αλλά επειδή στο ΑΠΟΕΛ τα έχουμε δει και κάνει όλα θα τη χρησιμοποιήσουμε. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του 29χρονού Βραζιλιάνου Μαρσίνιο (Μάρσιο Ιβανίλντο Ντα Σίλβα), ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Πορτογαλία με τα χρώματα της Μαρίτιμο. Πρόκειται για μέσο με οργανωτικές ικανότητες κάτι που επιβεβαιώνει την επιμονή του προπονητή για ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Η προσπάθεια που γινόταν χτες κατά τη διάρκεια όλης της μέρας ήταν να συμφωνήσει και η πορτογαλική ομάδα έτσι ώστε να έρθει στην Κύπρο ο παίκτης για τα διαδικαστικά.

O Κίκης Φιλίππου αποθρασύνθηκε πλήρως και μετά τις προχτεσινές προκλητικές δηλώσεις του, συνέχισε και χτες παίρνοντας σβάρνα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τα όσα λέει αποτελούν προσβολή προς το ΑΠΟΕΛ και η αντίδραση των διοικούντων θα έπρεπε να ήταν εντονότερη αφού μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος και οι λαϊκισμοί του κάθε χωρκάτη είναι δυνατό να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Η νέα μόδα με τον κάθε παράγοντα να αφήνει αόριστα υπονοούμενα μετά από κάθε αγώνα πρέπει να προβληματίσει τους άβουλους καρεκλοκένταυρους της ΚΟΠ οι οποίοι ανακάλυψαν ένα ημίμετρο.

Ο Κυριακάτικος αγώνας ήταν έτσι και αλλιώς κρίσιμος αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν η σημασία του γίνεται ακόμα πιο μεγάλη. Οι παίκτες καλούνται με ακόμα περισσότερο πάθος να πάνε στο Δασάκι και να πάρουν τη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και το 0-4 του κυπέλου δεν πρέπει να παρασύρει κανέναν. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος καταστρώνει εκ νέου πλάνο νίκης.

Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας στον αγώνα κυπέλου ήταν καλή αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και αυτό γιατί μπορούμε και πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας κατά τη διάρκεια του αγώνα έτσι ώστε να μην υπάρχουν μεγάλα νεκρά διαστήματα.

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του τραυματισμού του Σατσιά ενώ ο Κοσόφσκι λογικά θα επανέλθει αφού το πρόβλημα του δε θεωρείται σοβαρό. Ο Πολωνός κάπου έχει αρχίσει να αγχώνεται υπερβολικά για το θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του αφού οι όλο και πιο συχνές δηλώσεις του ιδίου ή του μάνατζερ του σε ξένα μέσα ενημέρωσης δεν πρόκειται να έχουν το αποτέλεσμα που αναμένουν. Από την άλλη η ικανοποίηση για την παρουσία του Παουλίστα ο οποίος δείχνει όποτε αγωνιστεί έντονα σημάδια της κλάσης του, κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι αν παραμείνει υγιής θα βοηθήσει στα μέγιστα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!