Ένα ένα να τελειώνουμε

Μετά από ένα μαραθώνιο γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκή περηφάνια αλλά και αρκετές απογοητεύσεις, η χρονιά έχει φτάσει στην τελευταία ευθεία. Είμαστε μερικές μέρες μακριά από τον ιστορικό άθλο του δεύτερου συνεχόμενου double.Έστω και αν ο ΑΠΟΕΛ αδυνατεί να αλλάξει το αγωνιστικό του πρόσωπο και να μας παρουσιάσει μια πιο πειστική εικόνα που περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον μεγάλο του στόχο. Την Τετάρτη η ομάδα μας μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στους κομπλεξικους της Λεμεσού για να κάνει το πρώτο από τα δύο τελευταία βήματα που μας απομένουν για το double. Μετά, συνεχίζουμε και για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Δεν θα είναι εύκολο. Τίποτα δεν ήταν εύκολο φέτος. Δεν πρόκειται να αλλάξουν σε μια νύχτα τα δεδομένα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπροστά του δύο δύσκολα ματς. Η κούραση, η πίεση, το άγχος και οι πολλές ψυχολογικές αναταράξεις στην ομάδα κάνουν και τους δύο τελικούς της εβδομάδας ακόμα πιο δύσκολους. Είμαστε έμπειροι από τέτοια αλλά ποτέ δεν παύουν οι παράγοντες αυτοί να δυσκολεύουν την προσπάθεια μας.

Η ομάδα μας, δηλαδή οι παίκτες, προπονητές και ο κόσμος, θα πρέπει αυτή την βδομάδα να αντιμετωπίσουν μια μια τις προκλήσεις που έχουμε και με σοβαρότητα να τελειώνουμε πανηγυρικά την φετινή χρονιά . Με υπομονή, σοβαρότητα, πείσμα και αυτοσυγκέντρωση μπορούμε να το τελειώσουμε με επιτυχία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!