Έρχεται ο Τζιμπούρ!

Η ολική ανατροπή στο μεταγραφικό πλάνο του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το σίριαλ του επιθετικού είναι γεγονός. Πρωταγωνιστής δεν μπορούσε να ήταν άλλος από τον διακαή πόθο του Δώνη που δεν είναι άλλος από τον Ραφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός θα έρθει στην Κύπρο το πρωί της Παρασκευής αφού τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση για συνεργασία ενός χρόνου. Ο Τζιμπούρ θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και αν δεν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα θα υπογράψει το σχετικό συμβόλαιο αφού έχει επέλθει συμφωνία στο οικονομικό.

Η ιστορία με τον Τζιμπούρ είναι γνωστή αφού η επιμονή του Δώνη για την απόκτηση του είχε γίνει θέμα συζήτησης αφού προκάλεσε τεράστια καθυστέρηση ενώ υπήρχαν και αυτοί που είχαν σοβαρές ενστάσεις για την ορθότητα της επιλογής του συγκεκριμένου παίκτη. Ο Τζιμπούρ όπως έχουμε αναφέρει σε διάφορες περιπτώσεις είναι παικταράς αλλά ένας ιδιόρρυθμός χαρακτήρας εκτός γηπέδου.

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν κάτι που επιβεβαιώνεται και από την αξίωση τη διοίκησης να μπει συγκεκριμένος όρος στο συμβόλαιο του που θα λειτουργήσει ως αποτρεπτικός παράγοντας στο να δούμε προβληματική εξωγηπεδική συμπεριφορά.

Ο Τζιμπούρ που εδώ και 3-4 μέρες παρουσιάζεται ως τρελός να έρθει στον ΑΠΟΕΛ δέχτηκε τον συγκεκριμένο όρο γεγονός που μπορεί να θεωρηθεί ως ενθαρρυντικό στοιχείο. Στα πολλά ο 30χρονος επιθετικός μίλησε και με τον Μαντούκα τον οποίο γνωρίζει από την παρουσία τους στην Αεκ, σε μια προσπάθεια του να στείλει το μήνυμα ότι θέλει να έρθει και πως είναι αποφασισμένος να διαψεύσει όσους έχουν αρνητική άποψη για αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση η απόκτηση του αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για τον Δώνη. Η διοίκηση με επεισοδιακό τρόπο ικανοποίησε και αυτή την απαίτηση του προπονητή και το ζητούμενο πλέον είναι να επιβεβαιωθεί η άποψη του Δώνη ότι ο Τζιμπούρ είναι απόλυτα διαχειρισίμος εκτός γηπέδου.

Ερωτηματικό η ετοιμότητα του

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος υπάρχει ερωτηματικό στο κατά πόσο ο Τζιμπούρ θα είναι έτοιμος για τα play offs εφόσον η ομάδα προκριθεί. Ο Αλγερινός δεν ακολούθησε πρόγραμμα προετοιμασίας και το γεγονός ότι ατομικό προπόνησης δεν λέει και πολλά πράγματα. Και σε αυτή την περίπτωση ο Δώνης και το επιτελείο του θεωρούν ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο και μέχρι τις 20 Αυγούστου ο παίκτης θα είναι έτοιμος.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!