Αγώνας ορόσημο

Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα δίνει απόψε τον πιο καθοριστικό αγώνα στην κανονική φάση του πρωταθλήματος αφού με νίκη επί της ΑΕΛ θα εξασφαλίσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρώτη θέση. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ουδέτερο Κίτιον στη Λάρνακα λόγω της νέας τιμωρίας της ομάδας μας λόγω των επεισοδίων στον αγώνα κυπέλλου. Έστω και μακριά από τη φυσική μας έδρα και χωρίς την μαζική συμπαράσταση του κόσμου, οι παίκτες του Στυλιανίδη καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί και με καλή απόδοση να πάρουν το ζητούμενο. Η αποστολή δε θα είναι εύκολη αφού η ΑΕΛ θέλει για τους δικούς της λόγους τη νίκη, ενώ η δύσκολη επικράτηση μας στη τελευταία αγωνιστική επί του Αχιλλέα δείχνει ότι τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 7.30 και όσοι οπαδοί μας ταξιδέψουν στη Λάρνακα καλούνται να υποστηρίξουν την ομάδα με τρόπο που δεν θα μας κοστίσει. Τα play offs πλησιάζουν και θα είναι καταστροφικό αν στερήσουμε από την ομάδα μας ένα από τα πιο ισχυρά της όπλα που είναι ένα κατάμεστο Λευκόθεο.

Έγινε το αναμενόμενο
Τελικά έγινε αυτό που ήθελαν κάποιοι εκ των αξιωματούχων της ΚΟΠ και όχι η επιθυμία του προπονητή μας, έτσι ο αγώνας με τον Ερμή μετατέθηκε το Σάββατο ενώ μέσα σε τρεις μέρες την ερχόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουμε δυο φορές την Άχνα. Στη χτεσινή προπόνηση έδωσε το παρών του και ο Κουτσόπουλος ενώ καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς ο Χιώτης. Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Μπρούσερ φαίνεται να είναι αρκετές για να τον κρατήσουν εκτός πλάνων και για τον αγώνα του Σαββάτου, εξέλιξη που μπορεί να θεωρηθεί πισωγύρισμα αφού ο Ολλανδός είχε αρχίσει να ανεβάζει την απόδοση του.

Ερωτηματικό την απάντηση του οποίου ξέρει ο Γιοβάνοβιτς είναι ο Σικορά. Ο Πολωνός που τείνει να εξελιχθεί ως μια από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές των τελευταίων ετών προπονείται εδώ και εβδομάδες σε φουλ ρυθμούς αλλά δυσκολεύεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!