Αισιοδοξία και αποσυμπίεση από τον Ερωτοκρίτου

Η ομάδα βρίσκεται καθοδόν προς το Μάριμπορ για τον αγώνα της χρονιάς. Η προγραμματισμένη πτήση της αποστολής συνοδευόμενη και από οπαδούς μας θα αναχώρησει στις 9:30 με τον Ερωτοκρίτου να ηγείται της αποστολής. Ο πρόεδρος έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις στο αεροδρόμιο οι οποίες θα συζητηθούν αφού βγάζουν προς τα έξω αισιοδοξία, ανησυχίες και την προσπάθεια αποσυμπίεσης σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Ο πρόεδρος παρά την πίστη του ότι η ομάδα θα τα καταφέρει ανησυχεί για τη διαιτησία ενώ προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι τυχόν αποκλεισμός δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Προκειμένου να το δικαιολογήσει μας θύμισε ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Αν και η θέση περί «καλύτερης οικονομικής κατάστασης» είναι κάτι πολύ γενικό και αόριστο αυτό που έχει σημασία είναι η επόμενη μέρα σε περίπτωση αποκλεισμού να μας επιτρέψει να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση. Καθόλου τυχαία, σχετικό σχόλιο γίνεται και μέσω της στήλης μας Πίκος Απίκος.

Η δήλωση Ερωτοκρίτου:

Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ελπίζω να έχουμε και καλή διαιτησία. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, ακόμα κι αν αποκλειστούμε, έστω κι αν έχουν άλλη άποψη κάποια media. Άλλωστε, το ΑΠΟΕΛ είναι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!