Ακόμα ένας λόγος

Οι νίκες των δυο που προπορεύονται στο βαθμολογικό πίνακα στους αγώνες του Σαββάτου θα πρέπει να αποτελέσουν ένα ακόμα κίνητρο για την ομάδα μας. Ο αγώνας με την ΑΕΛ αποκτά με αυτά τα δεδομένα ακόμα μεγαλύτερη σημασία αφού κανένας δε θέλει να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά από Ομόνοια και Ανόρθωση. Τεχνική ηγεσία και παίκτες γνωρίζουν τα δεδομένα και χωρίς άγχος θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να κερδίσουν μια ομάδα που με τη σειρά της για τους δικούς της λόγους θέλει το τρίποντο.

Η παράδοση των τελευταίων δέκα χρόνων δεν είναι καθόλου καλή για την ομάδα μας αφού σε αντίστοιχο αριθμό συναντήσεων μετρούμε μόνο μια νίκη, αλλά και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει έναν επιπλέον λόγο για να κερδίσουμε.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε στις τελευταίες προπονήσεις και παρά το ότι συνηθίζει τις εκπλήξεις, εικάζεται ότι δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Βέβαιη μπορεί να θεωρηθεί η αλλαγή στον παρτενέρ του Μιροσάβλιεβιτς αφού ο Ζεβλάκοφ πάει πάγκο και στο αρχικό σχήμα επιστρέφει ο Ονουάτσι. Με τον Μοραίς 100% έτοιμο τίθεται το σημαντικό ερώτημα εάν και ποιο εκ των Σατσιά ή Μιχαήλ θα μείνει στον πάγκο. Τέλος ένα άλλα ερωτηματικό αφορά τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας και αν ο Χάτζι που πήγε καλά στον τελευταίο αγώνα θα προτιμηθεί και αυτή τη φορά.

Ο Πάουλο Κόστα θα είναι στον πάγκο και αν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στον μεσοεπιθετικό τομέα αναμένεται να ριχτεί στην μάχη αφού είναι έτοιμος και το μοναδικό πρόβλημα είναι να μάθει τον τρόπο που αγωνίζονται οι νέοι συμπαίκτες του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!