Ανακοίνωση Σωματείου ΑΠΟΕΛ

Το Δ.Σ του ΑΠΟΕΛ καταγγέλει τους εκπροσώπους των σωματείων που αποτελούν το Δ.Σ της ΚΟΚ για συντονισμένη πολεμική εναντίον του σωματείου μας.

Στη προσπάθεια τους αυτή βρήκαν συνοδοιπόρο, τον προερχόμενο από τον ΚΕΡΑΥΝΟ ερευνών λειτουργό Παύλο Αγγελίδη, του οποίου απορρίπτουμε κατηγορηματικά την αντικειμενικότητα και νομική τεκμηρίωση του πορίσματος του.

Και ένω όλοι θα ανέμεναν ότι τα όποια ευρήματα του ερευνόντος λειτουργού θα παραπέμποντο σε πειθαρχικά όργανα, στα οποία το υπό κατηγορία σωματείο θα υπερασπιζόταν τις θέσεις του και εφόσον αποφασίζετο ότι ήταν ένοχο, θα είχε δικαίωμα να ζητήσει την επιείκια του δικαστηρίου προτού του επιβληθούν οι ποινές, το Δ.Σ της ΚΟΚ, ετσιθελικά,παράνομα, αντιδεοντολογικά και αντικαταστατικά πήρε το νόμο στα χέρια του, και επέβαλε απο μόνο του κυρώσεις, χωρίς να αποδειχτεί απο κανένα πειθαρχικό όργανο ενοχή του σωματείου μας. Το σωματείο μας λαμβάνει τα απαραίτητα νομικά και άλλα μέτρα τα οποία θα το δικαιώσουν πανηγυρικά. Προειδοποιούμε όμως, τους κύριους εκπροσώπους των σωματείων, ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον των όσων κατά παράβαση των εξουσιών που τους παρέχει  το καταστατικό της ΚΟΚ, αυθαιρετούν και θίγουν, κακοπροαίρετα, συμφέροντα του σωματείου μας και των καλαθοσφαιριστών μας.

Αύριο στο Λευκόθεο στις 19:00 το απόγευμα, όπως αποφάσισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος, Κώστας Παναγίδης, εκπρόσωπος και αυτός του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, αντιμετωπίζουμε την ΕΘΑ Έγκωμης.

Αναγνωρίζουμε ότι οι πλειοψηφία των οπαδών μας θα βρίσκεται στο Τσίρεο στάδιο για να συμπαρασταθεί στη ποδοσφαιρική μας ομάδα. Η σκέψη όλων των παραγόντων, αθλητών και προπονητών της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας θα τους συντροφεύει.

Καλούμε όμως οσους δεν ακολουθήσουν τη ποδοσφαιρική μας ομάδα στη Λεμεσό, να στηρίξουν τη καλαθοσφαιρική μας ομάδα.

Αυτή την ώρα που δεχόμαστε ανηλεή πόλεμο, χρειαζόμαστε τον περήφανο κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Τον θέλουμε ΑΣΠΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ, μπροστάρη για μια άλλη φορά στη διεκδίκηση επιτυχιών. Γιατί η πολεμική που δεχόμαστε απορρέει από το μεγαλείο του πύρινου μας κόσμου, ενός κόσμου, που ούτε στα πιο απατηλά τους όνειρα μπορούν να έχουν κάποια σωματεία που κήρυξαν την επανάσταση εναντίον του ΑΠΟΕΛ.

Όσοι δεν θα πάτε στο Τσίρειο, ελάτε στο ΛΕΥΚΟΘΕΟ. Σας χρειάζεται η ομάδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ελάτε να αντικαταστήσετε τον Arthur Monroe Lee και να αποδέιξουμε για άλλη μια φορά, ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ συμπαρασυρει τους πάντες στο διάβα του….

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ….

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!