ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΟΕΛ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, στις χιλιάδες των αγνών φίλων και οπαδών του, οι οποίοι έδωσαν βροντερά τ o παρόν τους, την φετινή χρονιά και ειδικότερα το βράδυ του μεγάλου τελικού στις 24 Απριλίου στο Λευκόθεο, και με τον μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν να φτιάχνουν, στήριξαν και έσπρωξαν την καλαθοσφαιρική μας ομάδα, στην κατάκτηση του 9 ου τίτλου Πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία του καλαθοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

Επίσης ευχαριστεί και συγχαίρει τόσο την τεχνική ηγεσία, όσο και τους καλαθοσφαιριστές, για το αγωνιστικό τους πάθος, την ψυχική δύναμη, την αγωνιστική τους πειθαρχία αλλά και τον χαρακτήρα που επέδειξαν όλη την καλαθοσφαιρική χρονιά, ιδιαίτερα σε αυτή την πολύ δύσκολη καμπή του Πρωταθλήματος. Έχουν αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στους εαυτούς τους, αλλά και σε όλο το φίλαθλο κόσμο, ότι δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο και δίκαια ανήκουν στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ.

Η χαρά της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, μας κάνει όλους να αισθανόμαστε υπερήφανοι αφού έχει μεγαλύτερη αξία, γιατί επιτεύχθηκε επί των δυο πολύ σημαντικών και δύσκολων αντιπάλων, ΑΕΛ κ Κεραυνού αντίστοιχα, έχοντας μάλιστα μειονέκτημα έδρας.

Νιώθουμε την υποχρέωση όμως, να εκθειάσουμε και την άψογη συμπεριφορά των χιλιάδων οπαδών μας, η οποία κινήθηκε σε πλαίσια αθλητοπρέπειας παρά τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετώπισαν, δημιουργώντας μια φανταστική και μοναδική ατμόσφαιρα που μόνο οι πορτοκαλί ξέρουν να δημιουργούν.

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην άψογη συνεργασία και βοήθεια που είχαμε από το Δ.Σ του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ σε αυτή την πολύ κρίσιμη φάση του Πρωταθλήματος, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα με την παρουσία τους και παράλληλα προστάτευσαν την έδρα μας ως κόρη οφθαλμού κατά τη διάρκεια των play offs, η οποία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου.

Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αστυνομία για την άψογη συνεργασία της και τα μέτρα πρόληψης που λήφθηκαν σε συνεργασία μαζί μας, ώστε να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες που θεωρούνταν αγώνες υψηλού κινδύνου με ασφάλεια, τόσο για την δική μας ομάδα και τους φιλάθλους μας, αλλά ιδιαίτερα για τις αποστολές των φιλοξενούμενων ομάδων.

Είμαστε σίγουροι ότι όλος ο φίλαθλος κόσμος του ΑΠΟΕΛ, αντιλήφθηκε πλήρως ότι η ομάδα μας έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου μετά από μια συλλογική προσπάθεια όλων μας, (Δ.Σ, Τεχνικής Ηγεσίας, Καλαθοσφαιριστών και Φίλαθλου Κόσμου) αφού δεν επιτρέψαμε να γίνουν λάθη και παραλήψεις που ενδεχομένως να έγιναν και μας στοίχησαν στο παρελθόν. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Μεγάλες ευχαριστίες σε όλες τις χορηγούς εταιρείες οι οποίες στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια που έγινε φέτος, επιδεικνύοντας το πραγματικό τους ενδιαφέρον για το Σωματείο μας και το άθλημα γενικότερα.

Βοήθησαν και αυτοί με την σειρά τους να φτάσει η ομάδα στην κορυφή της κυπριακής Καλαθόσφαιρας. Τους ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ την εταιρεία SEASTAR που ήταν ο κύριος χορηγός μας.

Τέλος καλούμε τον υπέροχο κόσμο μας, όπως παραμείνει κοντά στην ομάδα, υπερασπίζοντας και στηρίζοντας την οικονομικά, δίνοντας παράλληλα οικονομική ανάσα στο Σωματείο μας, αγοράζοντας λαχνούς εισφοράς, ώστε η προσπάθεια που γίνεται από όλους μας, για διαγραφή των παλαιών οφειλών να επιτύχει.

Γραφείο Τύπου ΑΠΟΕΛ
29/4/2009

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!