Απολογισμός και κίνητρα

Μίνι απολογισμό για τα επιτεύγματα του ΑΠΟΕΛ επί θητείας του έκανε χτες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να καταλήξει στο ότι το μόνο που λείπει από αυτή την ανεπανάληπτη πορεία είναι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Τόνισε εμφαντικά ότι το θέλει πολύ τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες του και πως αυτό από μόνο του είναι ένα τεράστιο κίνητρο. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το πάθος για τη νίκη θα αποτελέσει βαρόμετρο στον κυριακάτικο αγώνα. Η δίψα όλων μας για παραμονή στην κορυφή ενάντια σε μια ομάδα που χρησιμοποιεί κάθε τρόπο για να μας εκθρονίσουν με τους οπαδούς της να χαίρονται που η ΟΥΕΦΑ τους χρωμάτισε κίτρινους αντί κόκκινους (σικέ με Ερμή).

Το -4 είναι βαρύ και ασήκωτο και ο κίνδυνος να βρεθούμε στο -7 είναι ορατός. Κάτι τέτοιο θα σημαίνει οριστικό νοκ αουτ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και είναι για αυτό που πρέπει οι παίκτες να υπερβάλουν εαυτούς. Τα αγωνιστικά προβλήματα είναι αρκετά και σημαντικά όπως επίσης και η κούραση την οποία παραδέχτηκε και ο προπονητής μας. Παρόλα αυτά για ένα ενενηντάλεπτο και απέναντι στη συγκεκριμένη ομάδα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι.

Δυστυχώς ένα καλό ημίχρονο δεν είναι αρκετό, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Με την παραγωγικότητα της επιθετικής γραμμής να είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο το ζητούμενο είναι να ανταποκριθούμε και σε αυτό τον τομέα. Η αποτελεσματικότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό τον αγώνα και είναι για αυτό που ο Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να επαναφέρει τον Πίντο στο αρχικό πλάνο. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Πουρσαϊτίδη αφού αν δεν μπορέσει να προπονηθεί θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που τον θέλουν να μην προλαβαίνει.

___________________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ
ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, καταδικάζουμε τα επεισόδια που έγιναν την περασμένη Κυριακή στο Τσίρειο και θέλουμε να τονίσουμε ότι τα μέλη μας δεν είχαν ουδεμία ανάμιξη στα γεγονότα. H βία δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός μας και ούτε την επιδιώκουμε . Ο Παν.Συ.Φι., ήταν, είναι και θα είναι για πάντα, ένας αυτόνομος Σύνδεσμος που υποστηρίζει ανιδιοτελώς τα ιδανικά του ΑΠΟΕΛ και δεν έχουμε την ανάγκη αναγνώρισης από κανένα.

Την Κυριακή, έχουμε μπροστά μας τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς απέναντι στην ομόνοια. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΝΙΚΗ.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μετά την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης της εταιρείας, να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους Συνδέσμους Φιλάθλων, καλούμε τα μέλη μας να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της εταιρείας. Σε περίπτωση, που η πιο πάνω απόφαση εκ μέρους της εταιρείας συνεχιστεί, επιφυλασσόμαστε με δυναμικά μέτρα.

Τέλος, θέλουμε να πληροφορήσουμε τα μέλη μας, ότι το Σάββατο 20/3 στις 4.00μμ θα διεξαχθεί στο Σπίτι των Πορτοκαλί διαγωνισμός πιλόττας και στην συνέχεια, ψήνοντας σούβλα θα τα πιούμε για τον Αυτοκράτορα του νησιού.

Την Κυριακή, το πάρτι στο Σπίτι των Πορτοκαλί θα συνεχιστεί και καλούμε τα μέλη μας να δώσουν το παρών τους στις 11.30πμ και να ακολουθήσουν της οδηγίες του Συνδέσμου, για την μεγάλη πορτοκαλί πορεία προς το ΓΣΠ.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι δρόμοι πρόσβασης για το ΓΣΠ θα είναι, είτε μέσων των Λατσιών είτε από το Τσέρι. Απαγορεύεται η διέλευση από τον Ορφανίδη και θα μπορούμε να σταθμεύσουμε ΜΟΝΟ πίσω από την Νότια κερκίδα του ΓΣΠ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/3 4.00μμ, Σπίτι των Πορτοκαλί διαγωνισμός πιλόττας

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3 11.30πμ, συνάντηση για πορεία στο ΓΣΠ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!