Αποφασιστικότητα για νίκη-ορόσημο

Μετά το χτεσινό ρεπό που είχε ως highlight τη συγκέντρωση πρώην και νυν μελών της ευρύτερης οικογένειας του ΑΠΟΕΛ για να γιορτάσουν το γάμο του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη, παίκτες και τεχνική ηγεσία επιστρέφουν και πάλι σήμερα στις προπονήσεις. Ουσιαστικά όλοι στον Αρχάγγελο μετρούν αντίστροφα ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα εναντίον της ΑΕΛ. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στους εκτός έδρας αγώνες στριφογυρίζουν στο μυαλό όλων και υπάρχει αποφασιστικότητα για να γίνει μια νέα αρχή. Νίκη επί της συγκεκριμένης ομάδας στο συγκεκριμένο γήπεδο όπου παραδοσιακά αφήνουμε βαθμούς θα δώσει τεράστια ψυχολογική ώθηση σε όλους ενώ θα αποτελέσει και ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια μας να ανεβούμε θέσεις στη βαθμολογία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τη σημασία του αγώνα και καταρτίζει ανάλογα το πλάνο του που θα έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη. Παρά τα γνωστά προβλήματα των Κοσόφσκι και Σεγκιρί που δεν μπορούν να υπολογίζονται υπάρχει η αισιοδοξία ότι αυτοί που θα αγωνιστούν θα ανταποκριθούν στις δυσκολίες. Το ποιοι θα αγωνιστούν είναι κάτι που μόνο ο προπονητής μας γνωρίζει ο οποίος όπως μας έχει συνηθίσει αρέσκεται στις εκπλήξεις. Την περασμένη αγωνιστική η έκπληξη ήταν ο Χατζι που μάλιστα ανταποκρίθηκε στο ρόλο του και λογικά θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα. Αυτός που πιθανότατα θα πληρώσει την μέτρια του παρουσία στους δυο τελευταίους αγώνες είναι ο Ζεβλάκοφ που συνεχίζει να προβληματίζει. Με τον Ονουάτσι να είναι 100% έτοιμος η λογική λέει ότι ο Νιγηριανός θα είναι μαζί με τον Μιροσάβλιεβιτς οι δυο της γραμμής κρούσης.

Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή προσώπων δεν μπορεί να προβλεφθεί αφού υπάρχει σαν δεδομένο και το ότι η τεχνική ηγεσία έμεινε ευχαριστημένη με τα όσα είδε στον τελευταίο νικηφόρο αγώνα εναντίον της Άχνας.

Ερωτηματικό παραμένει ο κόσμος ο οποίος έχει δείξει και αυτός με τη σειρά του μια αστάθεια στην προσέλευση του. Η τηλεοπτική κάλυψη, το κρύο καθώς και ο φόβος που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια για τη μετάβαση στη Λεμέσο αποτελούν αποτρεπτικούς παράγοντες για κάποιους. Παρόλα αυτά στο Τσίρειο αναμένεται να βρεθούν αρκετές χιλιάδες οπαδών μας για να δώσουν τη δική τους μάχη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!