Από τα λόγια στις πράξεις

Το ΑΠΟΕΛ μας έχει συνηθίσει να δίνει απαντήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το ίδιο καλείται να πράξει και το βράδυ της Κυριακής. Είναι πάρα πολλοί που πιστεύουν ή και εύχονται να έχουμε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα απώλειες αφού αυτό θα μας φέρει ακόμα πιο μακριά από την κορυφή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακόμα και χτες επανέλαβε ότι ο πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά τις απρόσμενες απώλειες με Πέγεια και Πάφο θα πρέπει να δείξουμε ότι πραγματικά θέλουμε και μπορούμε να το παλέψουμε. Οι παίκτες έδειξαν εναντίον της Αθλέτικο ότι δεν διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος όπως πιστεύουν κάποιοι.

Νίκη λοιπόν με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος μέσα σε μια δύσκολη έδρα για να δείξουμε με πράξεις ότι μπορούμε να θεωρούμαστε σοβαροί διεκδικητές του πρωταθλήματος. Ο κόσμος θέλει και με κάθε αφορμή δείχνει πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα. Το Παραλίμνι θα γεμίσει ασφυκτικά από τους οπαδούς μας που πάνε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για να δώσουν και να κερδίσουν τη δική τους μάχη.

Οι τραυματίες (Μπρούσερ, Ζόρζε, Μιροσάβλιεβτις) αλλά και η ανάγκη να αποφευχθούν πειραματισμοί θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον καταρτισμό της εντεκάδας. Όπως λέχθηκε και από τον προπονητή μας ο κορμός θα είναι ο ίδιος με αυτόν του αγώνα στην Μαδρίτη και το ζητούμενο είναι ποιοι θα μείνουν στον πάγκο ή και εκτός αποστολής. Κοσόφσκι και Μοραίς είναι δυο παίκτες που ίσως πάρουν κάποιες ανάσες αναλόγως και του πόσο έτοιμος θεωρείται ο Μπρέσκα.

Επιλογές υπάρχουν και το ζητούμενο είναι ο βαθμός ετοιμότητας αλλά και η ικανότητα να ανταποκριθούν στον υψηλό βαθμό κινδύνου που έχει ο αγώνας με την ΕΝΠ, παίκτες όπως οι Σικορά και Παουλίστα. Αναφερόμαστε στους συγκεκριμένους γιατί απόντος και του Μίρο η ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στην μεσοεπιθετική γραμμή.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ:
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ – ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!