Αρκετές και ποιοτικές προσθήκες

Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να πούμε πότε και σε ποια στήλη κάναμε αναφορά για το ενδεχόμενο επιστροφής του Εστεμπάν Σολάρι στο ΑΠΟΕΛ. Η χτεσινή αναφορά του 24 sports για την απόφαση του παίκτη να επιστρέψει στην ομάδα μας σκόρπισε ενθουσιασμό σε αρκετούς οπαδούς μας. Η προσπάθεια διοίκησης και παίκτη φαίνεται να ολοκληρώνεται με επιτυχία αφού ανέκαθεν το εμπόδιο ήταν η Αλμέρια και οι πιθανές υψηλές απαιτήσεις που μπορεί να είχε για να δώσει τη συγκατάθεση της για παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού.

Μπορεί λοιπόν το επίσημο ΑΠΟΕΛ να τηρεί τη γνωστή του τακτική αλλά από τι στιγμή που εκπρόσωπος του παίκτη στην Κύπρο διαρρέει ότι σχεδόν όλα έχουν συμφωνηθεί είναι αναπόφευκτο να υπάρχει αισιοδοξία ότι η ποιοτική ενίσχυση που χρειαζόμαστε θα αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο.

Το ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη ποσοτικές αλλά και ποιοτικές προσθήκες έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά που έχουν ήδη εντοπιστεί αλλά και οι πολλοί τραυματισμοί παικτών που εμποδίζουν αφάνταστα τον προπονητή στο δύσκολο έργο του. Ο παροπλισμός των Ζεβλάκοφ και Σικορά αλλά και το προχωρημένο της ηλικίας του πρώτου όπως επίσης και το Μίρο κάνει επιβεβλημένη την απόκτηση ενός επιθετικού κλάσης. Με αυτά τα δεδομένα ο Σολάρι αξιολογήθηκε ως ο πρώτος στόχος.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να ενισχύσει και τα δυο άκρα της άμυνας έχοντας περισσότερη ανάγκη για κάποιον παίκτη που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο. Ο τραυματισμός του Χάτζι υπενθύμισε σε όλους το ρίσκο που πήραμε το καλοκαίρι το οποίο δε θα πρέπει να επαναληφθεί.

Το κεφάλαιο ενίσχυσης μπορεί να αποπροσανατολίσει πλήρως κάποιους οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε πως θα κερδίσουμε τους δύσκολους αγώνες που έρχονται. Εναντίον του ΑΠΟΕΛ όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και το βράδυ της Παρασκευής το Τσίρειο θα είναι μια αφιλόξενη έδρα. Η βελτίωση σε όλους τους τομείς είναι αναγκαία αφού δύσκολα θα μπορέσουμε να κερδίσουμε χωρίς να παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!