Αυξάνονται οι επιλογές

Μια από τις βασικές προϋποθέσεις για την ανάκαμψη και κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι να περιοριστεί σε ουσιαστικό βαθμό η ανοικτή πληγή των τραυματισμών. Το είχε πει και ο Φινκ με αφορμή την μη πραγματοποίηση τρίτης μεταγραφής πως αν επιστρέψουν οι τραυματίες η ομάδα θα ρολάρει. Τα δεδομένα ως προς τις επιστροφές παικτών είναι θετικά αφού ο Πιέρος Σωτήριου προπονείται πλέον κανονικά και το πιθανότερο σενάριο είναι να τον δούμε στην αποστολή στον αγώνα με τη Δόξα. Η προσθήκη του νεαρού επιθετικού είναι σημαντική αφού πριν τραυματιστεί έδειξε ότι μπορεί να δώσει λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο.

Πέραν της επιστροφής του Ντε Βινσέτι που εξέτισε την ποινή λόγω καρτών η εβδομάδα που μπαίνουμε σηματοδοτεί και την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Καρλάο. Ο καλύτερος μας αμυντικός αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για τους αγώνες που θα κρίνουν το πρωτάθλημα.

Εννοείται ότι υπάρχουν οι δύσκολες περιπτώσεις των Αλωνεύτη, Μαντούκα αλλά και αυτή του Βινίσιους για τους οποίους η επιστροφή αργεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!