Γαλαζοκίτρινος ο Στίλιτς!

Η πιο ηχηρή μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού είναι γεγονός. Η ομάδα μας ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την απόκτηση του Στέμιρ Στίλιτς ο οποίος θα φορεί τα γαλαζοκίτρινα τα επόμενα τρία χρόνια. Η κάθοδος του παίκτη στην Κύπρο λίγο μετά το μεσημέρι σηματοδότησε την ολοκλήρωση και των διαδικαστικών αφού τα σημαντικά είχαν ήδη συμφωνηθεί. Η διάρκεια του συμβολαίου και οι οικονομικές απολαβές του παίκτη δείχνουν ότι πάνω του θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό ο ΑΠΟΕΛ της επόμενης τριετής εκτός και αν πρόκειται για περίπτωση Αλμέιδα..

Δήλωση Gustavo ManducaΕίμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε σήμερα στους φίλους της ομάδας την απόκτηση του Semir Štilić. Έναν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της Εθνικής Βοσνίας και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Πολωνικού πρωταθλήματος φέτος. Άλλωστε έχει μάλιστα βραβευθεί για αυτό. Είναι ένας χαρισματικός, ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, ένας playmaker. Είναι ένα είδος ποδοσφαιριστή που τα χαρακτηριστικά του, έχει αρκετό καιρό να υπάρξουν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ και είναι κάτι που ψάχναμε.

Πιστεύουμε ότι ο Semir έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να πετύχει μαζί με την ομάδα. Να την βοηθήσει να εκπληρώσει τους στόχους της που είναι η διατήρηση στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου και οι ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Θέλω εδώ να επισημάνω κάτι. Σε ότι αφορά στην διεκπεραίωση του προγραμματισμού, γίνεται μια συνολική δουλειά. Είναι μια ομάδα που εργάζεται για την διεκπεραίωση της. Είμαι εγώ, είναι ο προπονητής της ομάδας, είναι η ομάδα των scouters, είναι η επιτροπή προγραμματισμού. Και είμαστε συνολικά βέβαιοι ότι ο Semir έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει στην ομάδα μας.

Θέλουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Semir Štilić, να κερδίσει πολλούς τίτλους με τον ΑΠΟΕΛ, να έχει επιτυχίες στα επόμενα τρία τουλάχιστον χρόνια που θα είναι μαζί μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!