Γεμίζει το οπλοστάσιο

Απομένουν επτά αγώνες μέσα από τους οποίος θα κριθεί αν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να ανατρέψει τα βαθμολογικά και όχι μόνο δεδομένα για να κατακτήσει το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Η χρονιά ήταν και είναι δύσκολη για λόγους που δεν χρειάζεται να θυμίσουμε. Το ζητούμενο πλέον είναι η ανασύνταξη δυνάμεων και η υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Ο Φινκ καλείται να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό το ρόστερ που κατά την άποψη πολλών θεωρείται το καλύτερο. Ακόμα και μετά την επισημοποίηση της απώλειας του ηγέτη της ομάδας η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι εφικτή. Οι επιστροφές παικτών έστω και μετά από μήνες παροπλισμού είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτο. Ο Βινίσιους είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και η παρουσία του πρέπει να κάνει την μεσαία γραμμή ακόμα πιο αποτελεσματική.

Έτοιμος θεωρείται και ο Αλωνεύτης και παρόλο που υπάρχει δικαιολογημένη διστακτικότητα για το κατά πόσο μπορεί να έχει ουσιαστική συνεισφορά, βρισκόμαστε σε φάση που ακόμα και λίγα ποιοτικά λεπτά συμμετοχής σε κάποιους αγώνες θα είναι σημαντικά.

Ο Τζιμπούρ ξεπέρασε το πρόβλημα του και θα ηγηθεί της προσπάθειας στο ΓΣΖ ενώ το σερί νικών που χρειαζόμαστε περνά μέσα από τη σταθεροποίηση της απόδοσης παικτών όπως οι Ντε Βινσέτι και Γκόμες.

Είναι πολλά τα εάν που απαιτούνται για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά όλα ή τουλάχιστον τα περισσότερα δείχνουν εφικτά. Ας το παλέψουμε λοιπόν.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!