Δεν θα βιαστούν με Μαρσίνιο

Η συμμετοχή του πασπαρτού στη χτεσινή προπόνηση έγινε δεκτή με ικανοποίηση από όλους και κυρίως την τεχνική ηγεσία, που βλέπει το πλάνο επιστροφής του παίκτη να εξελίσσεται ομαλά. Ο Μαρσίνιο μετά τις πρώτες δυο εβδομάδες όπου ακολούθησε μια πολύ συντηρητική αποθεραπεία άρχισε πλέον να ανεβάζει ρυθμούς. Παρόλα αυτά και όπως έχει τονίσει από την περασμένη εβδομάδα ο Γιοβάνοβιτς η επιστροφή του παίκτη στην αγωνιστική δράση αργεί. Ο παίκτης όπως είναι φυσικό δεν υπολογίζεται για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Δόξα και μόνο αν προπονείται κανονικά από αύριο θα έχει καλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Από αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις και οι διεθνείς μετά την ταλαιπωρία του φιλικού στην Ιορδανία. Σε αυτό όλοι οι ποδοσφαιριστές μας πλην του Κίσσα (πέρασε ως αλλαγή) αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα. Οι Πουρσαϊτίδης και Χαραλαμπίδης και Μιχαήλ αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο και αν ο τελευταίος το χρειάζεται οι άλλοι δυο σίγουρα δεν το είχαν ανάγκη.

Η Δόξα παραμονεύει και το σερί των πέντε αγώνων χωρίς ήττα που τη συνοδεύει δείχνει με πόση σοβαρότητα θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε. Το δικό μας σερί και ομάδα είναι ανώτερα αλλά αυτό όπως συμβαίνει πάντα θα πρέπει να αποδειχτεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Και τώρα τον Κεραυνό
Η καλαθοσφαιρική μας ομάδα φέρνει και ευρωπαϊκές νίκες έστω και αν αυτές προέρχονται επί Κυπριακών ομάδων. Ψες για το Eurochallenge επικρατήσαμε εύκολα της Έθα με 86-59 και πλέον το ζητούμενο η νίκη στον αγώνα εναντίον του Κεραυνού. Όπως είναι γνωστό η ομάδα του Στροβόλου θα είναι και φέτος ο βασικότερος μας ανταγωνιστής και τυχόν νίκη θα μας δώσει το προβάδισμα για κατάκτηση της πρώτης θέσης.

_______________________________________________________________________

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (16/11/10)
Πορτοκαλί Σαββατοκύριακο

Συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια έδωσε η ομάδα μας αφού μετά από εκείνα εναντία στην ομάδα της κυβέρνησης και την απομίμηση, ξεμπερδέψαμε εύκολα και με την ομάδα της Πέγειας.

Κανένας μας δεν περίμενε τέτοια επιβλητική και άνετη νίκη αλλά με τέτοιο κόσμο, τέτοιο προπονητή και τέτοιους παίχτες αναγκάζονται οι πάντες να υποκλιθούν ταπεινά στο μεγαλείο του γαλαζοκίτρινου αυτοκράτορα.

Σειρά παίρνει η δόξα λοιπόν η οποία κατ’ ουδένα λόγο δεν πρέπει να αποτελέσει εξέρεση. Καλούμε κόσμο, παίχτες και προπονητή να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, την ίδια συγκέντρωση και στο ίδιο τέμπο, για να γκρεμίζουμε τους πάντες κάθε Σαββατοκύριακο σαν άψυχες μαργιονέτες. Δίνουμε ραντεβού λοιπόν την ερχόμενη Κυριακή στις 18:00, στο Νότιο πέταλλο του ΓΣΠ για να τραγουδήσουμε και να δοξάσουμε τον ΑΠΟΕΛ δίνοντας έτσι το έναυσμα για μια νέα νίκη που θα μας κρατήσει γερά στην κορυφή!

Πρίν το παιχνίδι της Κυριακής, στις 20:15 το βράδυ του Σαββάτου, η καλαθοσφαιρική μας ομάδα τίθεται αντιμέτωπη με τον Κεραυνό στο κολαστήριο που ονομάζεται ΛΕΥΚΟΘΕΟ. Μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του σωματείου, ο Σύνδεσμος αποφάσισε όπως μην ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας στο εν λόγω παιχνίδι για να ενισχυθεί έτσι οικονομικά το ταμείο του πολυαγαπημένου μας σωματείου. Η τιμή εισόδου στο Λευκόθεο κοστολογήθηκε στα 10 Ευρώ.

Πορτοκαλί Σαββατοκύριακο λοιπόν και καλούμαστε όλοι να σταθούμε δίπλα απο την καλαθοσφαιρική αλλά και την ποδοσφαιρική μας ομάδα, δίνοντας έτσι το μήνυμα σε φίλους και εχθρούς ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένος φέτος να πανηγυρίσει τα πάντα σε όλα τα αθλήματα.

ΒΑΖΩ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΑΚΚΑΚΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΩ…

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!