Δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα

Μπορεί ο Φοίβος Ερωτοκρίτου να δήλωνε στις 22 Δεκεμβρίου ότι φτάνουμε στο τέλος όσον αφορά τις περιπτώσεις απόκτησης δύο ποδοσφαιριστών αλλά κάτι τέτοιο δε φαίνεται να επιβεβαιώνεται. Μπορεί οι στόχοι να έχουν εντοπιστεί και να υπάρχει το λεγόμενο short list αλλά για καμία περίπτωση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επιτυχής κατάληξη. Είναι σημαντικό πάντως να αποφευχθούν τα καλοκαιρινά επικοινωνιακά λάθη όταν ο πρόεδρος μας αυτοπαγιδευόταν σε χρονικές δεσμεύσεις τις οποίες εκ των πραγμάτων δεν μπορούσαμε να τηρήσουμε. Δεν υπάρχει κάποιος που να μη θέλει δυο ή και τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να είναι πριν το τέλος του χρόνου στον Αρχάγγελο αλλά ίσως αυτό να μην είναι τόσο εύκολο.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή σχετίζεται και με την εντυπωσιακή πορεία μας στο champions league ! Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπάρχει ενδιαφέρον εξακολουθούν να είναι δεσμευμένοι με τις ομάδες τους. Οι ομάδες αυτές θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν την μπάζα τους από μια ομάδα που γέμισε τα ταμεία της από τη συμμετοχή της στους ομίλους, κάτι όμως που πολύ γρήγορα θα διαπιστώσουν ότι δεν υφίσταται.

Χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση θεωρείται δεδομένο πλέον ότι ψάχνουμε για έναν αριστερό μπάκ και ένα περιφερειακό επιθετικό που θα μπορέσει να δώσει λύσεις και στο σκοράρισμα αλλά και στον οργανωτικό τομέα. Οτιδήποτε άλλο δε θεωρείται αυτή τη στιγμή αναγκαίο και μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό θα δελεαστεί ο Γιοβάνοβιτς.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες του ρεπό τους αφού το Σάββατο θα βρεθούν και πάλι στον Αρχάγγελο. Το ζητούμενο είναι να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών όσοι περισσότεροι γίνεται, χωρίς αυτό να θεωρείται εύκολο. Σίγουροι εκτός πλάνων για τον αγώνα με την ΑΕΠ θεωρούνται οι Γκριτσάροφ, Σικορά και Αλεξάνδρου αφού ο τελευταίος έπαθε υποτροπή στον τελευταίο αγώνα. Με την επανέναρξη των προπονήσεων θα εκτιμηθεί η πρόοδος του Χιώτη, ενώ οι Χαραλαμπίδης και Μπρούσερ θεωρούνται έτοιμοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!