Δοκιμάζουν τα πάντα με Ντε Βινσέτι

Μπορεί πολλοί οπαδοί μας να έχασαν την πίστη τους όσον αφορά τη βοήθεια που μπορεί να δώσει ο Ντε Βινσέτι στους αγώνες που απέμειναν, αλλά οι υπεύθυνοι το παλεύουν ακόμα. Ο Αργεντινός διανύει τη χειρότερη χρονιά της καριέρας του και το γεγονός αυτό τον έχει επηρεάσει σε υπερβολικό βαθμό. Η ψυχολογία του δεν είναι αυτή που θα έπρεπε και παρά την καλή προσπάθεια που έκανε στον τελευταίο αγώνα και πάλι δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Από τον ΑΠΟΕΛ λείπουν τα γκολ του Αργεντινού όπως επίσης και η ικανότητα του να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Τόσο η διοίκηση όσο και η τεχνική ηγεσία γνωρίζουν ότι αν υπάρξει αισθητή βελτίωση του Ντε Βινσέτι η ομάδα θα μπορέσει να κάνει το comeback που θα την οδηγήσει στο τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Θέλοντας λοιπόν να βοηθήσουν τον Αργεντινό του παραχωρήθηκε άδεια εξωτερικού η οποία εκτιμάται ότι θα τον βοηθήσει να αλλάξει παραστάσεις για λίγες μέρες έτσι ώστε με την επιστροφή του να μπορέσει με καλύτερη ψυχολογία να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για κάποιες ενέργειες που θα βοηθήσουν την ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συγκεκριμένη ενέργεια.

Το αν και πόσο θα βοηθήσει θα το δείξει ο χρόνος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!