Είναι και για αυτούς ορόσημο η Τρίτη

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά αφού η προσπάθεια για να κλείσουν οι εκκρεμότητες που αφορούν το ρόστερ επικεντρώνονται πλέον στην απόκτηση ενός αμυντικού και ενός επιθετικού. Το ζητούμενο για τους υπεύθυνους του προγραμματισμού δεν είναι μόνο να αποκτηθούν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά αλλά αυτό να γίνει και έγκαιρα. Πρακτικά το έγκαιρα μεταφράζεται με συγκεκριμένο τρόπο και σχετίζεται με το βασικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο αρχίζει την Τρίτη.

Τότε η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πολωνία όπου για ένα διάστημα 20 ημερών θα θέσεις τις βάσεις για να μπορέσει να ανταποκριθεί στα προκριματικά του Champions League. Για να ανταποκριθεί θα πρέπει ο Πασιένσια να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να αποκτήσει γνώση και άποψη για το πώς θα μονταριστεί σωστά η ομάδα.

Παρόλο που δεν υπάρχει ούτε καν ανεπίσημη παραδοχή ότι οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείσουν στα μέσα της εβδομάδας που μπαίνει αυτός είναι ο στόχος των υπευθύνων προκειμένου να γίνουν όλα όσα πρέπει στην Πολωνία.

Η απόκτηση αμυντικού μάλιστα κρίνεται από τον Μαντούκα και τους υπόλοιπους ως πιο επείγουσα αφού στο χειρότερο σενάριο υπάρχει περίπτωση να αγωνιστούμε στον δεύτερο προκριματικό με λύσεις ανάγκης..

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!