ΕΝΑΔ και… RickHughes

Ο Rick Hughes είναι τελικά ο εκλεκτός της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας για να καλύψει το κενό στη θέση του center μετά την αποχώρηση του Cisse. Ο παίχτης έφτασε ψες στην Κύπρο και σήμερα το πρωι θα προπονηθεί για πρώτη φορά με την ομάδα. Ο πρώην παίκτης των Dallas Mavericks και Golden State Warriors αγωνιζόταν φέτος στην Ισπανία στην Leon μαζί με τον παλιό μας γνώριμο Ryan Humphrey.

Το Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται στο Κίτιο εναντίων της ΕΝΑΔ και καλείται να επιστρέψει στης νίκες και να κάνει δυναμικό μπάσιμο εν όψει play offs. Μετά την φυγή και του Kelly αναμένεται μέχρι την Κυριακή να ενισχυθεί η ομάδα με ένα ακόμη playmaker που μαζί με τον Heath θα έχουν την ευθύνη της οργάνωσης της ομάδας.

_________________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
Μη σταματάς ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ

Το γαλαζοκίτρινο τρένο συνεχίζει την τρελή του πορεία και πέρασε σαν οδοστρωτήρας πάνω από τον ερμή και σφράγισε ουσιαστικά την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Κύπρου.

Για τους οργανωμένους, το παιχνίδι με τον ερμή ανήκει στο παρελθόν αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΘΡΥΛΟΥ του ΘΕΟΥ συνεχίζονται την Κυριακή 7/2 για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον άρη. Το παιχνίδι αρχίζει στις 6.00μμ και είναι καθήκον όλων μας να δώσουμε δυναμικά το παρών μας στο ΓΣΠ, αφού ο αγώνας θα είναι δύσκολος και καθοριστικός για τη συνέχεια  του πρωταθλήματος. 

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ καλεί τα μέλη του, να δηλώσουν και πάλι παρών σε ακόμα ένα παιχνίδι του ΘΡΥΛΟΥ και για 90 λεπτά να βγάλουμε τα λαρύγγια μας, για να σπρώξουμε τον ΑΠΟΕΛ μας σε νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/2, 6.00μμ ΓΣΠ
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!