Εξαντλεί τα περιθώρια ο Meyong

Κολλημένος με την Μπράγκα μπορεί να χαρακτηριστεί ο Meyong αφού ο Καμερουνέζος επιθετικός σε κάθε δήλωση του ρίχνει γέφυρες προς την πορτογαλική ομάδα. Σε χτεσινές δηλώσεις του στην εφημερίδα Record εκφράζει την πικρία του για τον τρόπο που χειρίζεται η Μπράγκα το όλο θέμα, αλλά εξακολουθεί να λέει ότι η προτεραιότητα του είναι να παραμείνει. Αναφέρει παράλληλα ότι δεν μπορεί να περιμένει για πολύ αφού υπάρχει προσφορά από ομάδα του εξωτερικού (λογικά το ΑΠΟΕΛ) την οποία δεν μπορεί να αφήσει στο περίμενε! Με βάση τις πιο πάνω δηλώσεις του Meyong φαίνεται ότι ο θέλει να δώσει ακόμα λίγες ώρες στην ομάδα που αγωνίστηκε μέχρι πρόσφατα προτού δώσει την τελική απάντηση του στη δική μας πρόταση.

Λογικά η Μπράγκα δεν θα επανέλθει και το μόνο ζητούμενο είναι να δεχτεί ο παίκτης να έρθει στην Κύπρο και να μην προτιμήσει ένα άλλο πιο γνωστό ή προηγμένο πρωτάθλημα. Η αναμονή λοιπόν για την οποία γράψαμε και χτες συνεχίζεται ελπίζοντας ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Το δημοσίευμα της Record

Με πανηγυρικό τρόπο επανέρχεται ο Πετρίδης
Η διοίκηση Ερωτοκρίτου είχε ανάγκη από μια κίνηση η οποία θα ανέβαζε το ηθικό του κόσμου και επειδή οι μεταγραφές αργούν προτιμήθηκε κάτι πιο σίγουρο. Η επιστροφή του Πρόδρομου Πετρίδη ανακοινώνεται και επίσημα πλέον από τη διοίκηση. Σε συνάντηση που είχαν νυν και πρώην πρόεδρος της εταιρείας συμφωνήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας με τρόπο που καλύπτει πλήρως και τους δύο. Το ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη όχι μόνο την ενότητα αλλά και την αλλαγή σε πολλούς τομείς και απομένει να δούμε αν θα γίνει αυτό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!