Επιστροφή στη ρουτίνα μας!

Οι δυο μεταγραφές της περασμένης εβδομάδας ανήκουν στο παρελθόν και το ζητούμενο είναι να γίνουν ακόμα δυο αυτή την εβδομάδα! Η ικανοποίηση που έφερε η απόκτηση του Κοντίνα και ο ενθουσιασμός για την μεταγραφή του Στίλιτς έστειλαν το μήνυμα ότι ο προγραμματισμός είναι στο σωστό δρόμο αλλά υπάρχουν ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες.

Η απόκτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού είναι το φλέγον θέμα αυτή τη στιγμή όπως επίσης και το οριστικό ξεκαθάρισμα της υπόθεσης Κακά που άρχισε να γίνεται κουραστική. Ο Βραζιλιάνος μέχρι στιγμής δεν έχει τηρήσει ούτε το σημερινό deadline και το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να αναζητήσει στην γεμάτη από καλούς κεντρικούς αμυντικούς μεταγραφική αγορά τον αντικαταστάτη του.

Ο Τζιμπούρ έχει απίστευτες άκρες με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης και τα πρωτοσέλιδα μετά το αρχικό ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις του με την ομάδα μας το επιβεβαίωσαν. Ο Αλγερινός ψάχνει εναλλακτικές επιλογές και το ίδιο οφείλει να κάνει και ο ΑΠΟΕΛ.

Πλέον υπάρχει deadline για να κλείσουν οι εκκρεμότητες έστω και αν αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τους υπεύθυνους. Την Πέμπτη ξεκινά η προετοιμασία και ο στόχος είναι να κλείσουν τα θέματα αυτά μέχρι το τέλος της εβδομάδας έτσι ώστε ο Πασιένσια να έχει το χρόνο που θέλει για να μάθει και να τον μάθουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!