Ζητούμενο η σταθερότητα

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής διατήρησαν την ομάδα μας στην πρώτη θέση την οποία δυστυχώς εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε με το παράρτημα. Τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν όσον αφορά την Ανόρθωση με την οποία η διαφορά είναι πλέον στους τέσσερις βαθμούς. Η νίκη της ομόνοιας μέσα στο Παπαδόπουλος ήρθε να επιβεβαιώσει ότι τύχη και σφυρίγματα είναι για τα καλά με το μέρος της ομάδας της κυβέρνησης και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να τερματίσουμε πιο ψηλά αυτούς.

Η νίκη μας το Σάββατο επί ενός δύσκολου αντιπάλου στέλνει το μήνυμα ότι μπορούμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί, το οποίο θα δοκιμαστεί εκ νέου αυτή τη φορά στο αφιλόξενο Τάσος Μάρκου. Η προϊστορία εναντίον της ΕΝΠ δεν είναι αυτή που θέλουμε αλλά αυτό δεν μπορεί να καθορίσει την έκβαση του αγώνα. Στην πράξη η ομάδα μας καλείται να φορέσει το καλό της αγωνιστικό κοστούμι έτσι ώστε να φέρει από το Παραλίμνι τη νίκη. Τα όσα είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο εναντίον της Πέγειας απαγορεύεται να επαναληφθούν και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Γιοβάνοβιτς.

Παρά τις πελώριες νίκες μας στα ντέρμπι η σταθεροποίηση της απόδοσης σε καλά επίπεδα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα παραμένει το ζητούμενο. Απουσίες και κούραση επηρεάζουν ως ένα βαθμό αλλά δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία αφού και τα δυο στοιχεία θα ενταθούν μέχρι τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η επιστροφή του Σεγκιρί στο αρχικό σχήμα η οποία συνοδεύτηκε και με γκολ αποτελεί ένα ευχάριστο στοιχείο, με το ζητούμενο να είναι αν θα μπορέσει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Παράλληλα όλοι αναμένουν περισσότερα από τους Χαραλαμπίδη και Κόστα. Ο τελευταίος είχε ιδανικό ξεκίνημα στα πρώτα παιχνίδια αλλά στα τελευταία δυο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί γεγονός που επηρέασε ολόκληρη την ομάδα.

Επιβεβλημένη η μεταγραφή
Κούραση, κάρτες, αγωνιστικά κενά και η μη ικανοποιητική παρουσία άλλων φωτογραφίζουν την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης. Αυτά και όχι οι κινήσεις της ομόνοιας πρέπει να καθοδηγήσουν διοίκηση και τεχνική ηγεσία στην απόφαση απόκτησης ενός ακόμα παίκτη. Στο τέλος του μήνα λήγει η προθεσμία για απόκτηση κάποιου παίκτη και ο χρόνος πλέον πιέζει έστω και αν από επίσημα χείλη ακούμε το κλασσικό «ψάχνουμε αλλά μόνον αν βρεθεί κάτι καλό θα….»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!