Ζητούμενο η συνεχής βελτίωση

Ναι μεν κερδίσαμε την Ανόρθωση, που ήταν το ζητούμενο, αλλά οι δυνατότητες και ικανότητες της ομάδας μας είναι για πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έδειξε στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Γράψαμε και μετά τον αγώνα ότι η νίκη μας ήταν δίκαια αλλά πως υπήρχε δόση υπερβολής στις δηλώσεις των διοικούντων για το πόσο καλή ήταν η απόδοση του ΑΠΟΕΛ στο συγκεκριμένο αγώνα. Όταν μάλιστα ο πλέον αρμόδιος θέτει πού ψηλά τον πήχη, τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να απαιτούμε περισσότερα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε χτεσινές δηλώσεις του επισήμανε ότι μπορούμε και πρέπει να αποδώσουμε καλύτερα αφού μόνον έτσι θα έρθουν οι νίκες που χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Το μήνυμα έχει ουσιαστικούς αποδέκτες τους ίδιους τους παίκτες του αφού στο ίδιο μήκος κύματος περιστρέφονται και οι κατ΄ιδίαν συζητήσεις τους στον Αρχάγγελο οι επισημάνσεις είναι ίδιες. Όλοι στον Αρχάγγελο καλούνται να δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά αφού τα ονόματα και το μισθολόγιο από μόνα τους δεν φέρουν τίτλους και δόξα. Όπως γράψαμε πολλές φορές ομάδες όπως η ΑΕΠ θεωρούν τον εντός έδρας αγώνα με το ΑΠΟΕΛ το σημείο αναφοράς σε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Η αποστολή μας στην Πάφο δεν θα είναι εύκολη και παρόλο που η προϊστορία δεν είναι τόσο άσχημη όσο στο Παραλίμνι χρειάζεται σοβαρότητα και καλή απόδοση.

Οι αλλαγές στο αρχικό σχήμα θεωρούνται δεδομένες κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής μας. Η ετοιμότητα του Μαρσίνιο αλλά και τα όσα μπορεί να κάνει απέναντι σε κλειστές άμυνες τον κάνουν βασικό και αναντικατάστατο. Χαραλαμπίδης και Σολάρι συγκεντρώνουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνουν στον πάγκο και να είναι ετοιμοπόλεμοι σε περίπτωση που δεν δουλέψουν τα πράγματα όπως θα θέλουμε. Το ζητούμενο είναι με υπομονή αλλά και επιμονή να πιέσουμε και με ορθόδοξο τρόπο οργάνωσης να βάλουμε όσα γκολ πρέπει για να κερδίσουμε μια ομάδα που θα αμύνεται μαζικά.

Δυο περίπου χιλιάδες οπαδοί μας αναμένεται να δώσουν το παρών τους το βράδυ του Σαββάτου στο Παφιακό ενώ πολλές χιλιάδες θα καρφωθούν στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την primetel με την οποία ελάχιστοι είναι συνδρομητές και το ερώτημα πολλών είναι που θα δουν τον αγώνα!

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!