Η βόμβα που δεν έσκασε ποτέ

Σήμερα αναμένεται να κλείσει και η τελευταία εκκρεμότητα που αφορά το ρόστερ της ομάδας μας με την επισημοποίηση της μεταγραφής του Πιατκόφσκι. Υπάρχει περιθώριο για να γίνει ακόμα μια προσθήκη αλλά αυτό είναι το μαξιλαράκι σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Αυτό που αξίζει να σχολιαστεί σήμερα είναι ότι η βόμβα που περίμεναν με πολύ ανυπομονησία αρκετοί οπαδοί μας δεν έσκασε ποτέ.

Ήταν η βόμβα (ναι έτσι την αποκαλούσαν) που έτασσαν πολλά αθλητικά sites και την θεώρησαν δεδομένη οι οπαδοί μας και χαϊρεντίζουνταν στα social media. Κάποιοι ήταν με τη ψευδαίσθηση ότι θα επέστρεφε ο Αίλτον, άλλοι υποψιάζονταν τον Μήτρογλου και η λίστα με τις υποψήφιες βόμβες δεν έχει τελειωμό.

Όλα ξεκίνησαν μετά την σπουδαία προσθήκη του Στίλιτς η οποία χαρακτηρίστηκε ως βόμβα και η εντύπωση ήταν πως θα υπήρχε και συνέχεια. Παρά την πρόθεση τη διοίκησης να δώσει λεφτά και για ένα επιθετικό που θα τα δικαιολογούσε αυτό δεν έγινε στην έκταση που ανέμεναν πολλοί.

Ο πήχης για το βιογραφικό των επιθετικών που χρειαζόμασταν τέθηκε αυτόματα πολύ ψηλά και σε βαθμό που το άκουσμα της συμφωνίας με τον Λεάλ και τον Πιατκόφσκι έφερε παγωμάρα. Ούτε μια ανακοίνωση του γραφείου τύπου την ημέρα που πήρε φωτιά το internet για τον Ετό δεν μπορούσε να ανατρέψει την ανάγκη του κόσμου για βόμβα!

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση τονιζόταν ότι ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει σε ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους του και όχι σε μετεγγραφές εντυπώσεων. Typical Μαντούκα σε μια δεύτερη ανάγνωση αλλά και μια προσπάθεια να προσγειωθεί ο κόσμος. Όχι όμως αρκετή.

Είναι αλήθεια πάντως ότι το βιογραφικό των δυο επιθετικών μας δεν σου δημιουργεί την μεγαλύτερη σιγουριά για το αν θα μπορέσουν να σηκώσει το βάρος. Κανείς δεν προέρχεται από ομάδες που είχαν στόχους όπως ο ΑΠΟΕΛ και αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα. Ο Μαντούκα στο αιτιολογικό της απόκτησης τους αναφέρει χρήσιμα πράγματα για τον καθένα που δίνουν απαντήσεις ως προς το γιατί ο Λεάλ για παράδειγμα δεν πέτυχε διψήφιο αριθμό τερμάτων τις τελευταίες χρονιές.

Το ζητούμενο είναι να επιβεβαιωθεί η ορθότητα του scouting report και να προκύψουν καλές μεταγραφές και οι δυο. Το έχουμε μεγάλη ανάγκη έστω και αν το τεχνικό τιμ θεωρεί ότι θα έρθουν λύσεις στο γκολ και από τους περιφερειακούς επιθετικούς.

Ο περσινός ΑΠΟΕΛ είχε τρομερά προβλήματα στην μεσοεπιθετική του λειτουργία και η ομάδα που θα χτίσει ο Πασιένσια πρέπει να τα λύσει. Απαραίτητη προϋπόθεση για να τα καταφέρει είναι να έχεις τους κατάλληλους παίκτες. Διαφορετικά θα ψάχνεται και αυτός όπως οι προκάτοχοι του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!