Η γνωστή πρόθεση για μείωση μισθολογίου

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων αλλά είναι παράλληλα και η περίοδος όπου γίνονται οι πρώτες σοβαρές σκέψεις ή και παίρνονται αποφάσεις για τον ΑΠΟΕΛ της νέας χρονιάς. Τα 9 συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν, το θέμα παραμονής ή όχι του Φινκ είναι μόνο στην κορυφή των θεμάτων που εκκρεμούν. Όπως πάντα υπάρχει και το καυτό θέμα της πρόθεσης για μείωση του μισθολογίου. Πρόκειται για ένα τεράστιο θέμα που εδώ και χρόνια αποτελεί εξαγγελία ή και πρόθεση από πλευράς της εκάστοτε διοίκησης χωρίς όμως να έγινε εφικτή οποιαδήποτε ουσιαστική μείωση του μισθολογίου. Ως αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ έχει ένα έξοδο της τάξης των 9 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως που αφορά μισθούς και που κατά την άποψη αρκετών είναι δυσανάλογο της προσφοράς του κάθε παίκτη ξεχωριστά αλλά και της ομάδας στο σύνολο της.

Η διοίκηση Πετρίδη εκφράζει την άποψη ότι κληρονόμησε ένα μισθολόγια το οποίο δεν μπορούσε να μειωθεί σε ουσιαστικό βαθμό προηγουμένως και η πρώτη πραγματική δυνατότητα θα δοθεί σε έναν μήνα οπότε και θα λήξουν συγκεκριμένα συμβόλαια παικτών. Αφήνεται επίσης να διαρρεύσει ότι θα γίνει προσπάθεια να μειωθούν και υφιστάμενα συμβόλαια.

Το πώς και αν θα γίνει εφικτή η μείωση του μισθολογίου είναι κάτι που θα δούμε στην πράξη. Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αντέξει για πολύ ακόμα να κινείται σε τέτοια επίπεδα εξόδων από τη στιγμή που τα έσοδα είναι δυσανάλογα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!