Η ευθύνη των ποδοσφαιριστών

Η αποδέσμευση Δώνη ήταν αναπόφευκτη μετά τις συνεχόμενες βαθμολογικές απώλειες ‎και τις κακές εμφανίσεις της ομάδας μας. Ο πρώην πλέον προπονητής μας μίλησε μετά το τελευταίο ματς με την Αγία Νάπα για τη μισή δική του ευθύνη, αφήνοντας να νοηθεί ότι η άλλη μισή ανήκε στον διαιτητή της συνάντησης. Η συγκεκριμένη αυτή δήλωση αποτελεί την απόλυτη αφορμή για να αναλογισθούν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τις δικές τους ευθύνες. Η αγωνιστική εικόνα του ΑΠΟΕΛ δεν φέρει μόνο την υπογραφή του προπονητή αλλά και την αγωνιστική πρόθεση και συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο. Η μέχρι σήμερα παρουσία σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στο πρωτάθλημα κινείται σε μέτρια επίπεδα και αυτό συμβάλει στην μεγιστοποίηση του προβλήματος που έφεραν τις απανωτές βαθμολογικές απώλειες.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας απολαμβάνουν εδώ και χρόνια την απόλυτη ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή.  Εκτός από το να πληρώνονται κανονικά και πλουσιοπάροχα έχουν ζήσει μεγάλες Ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές στιγμές και έχουν πανηγυρίσει αρκετούς εγχώριους τίτλους.  Όλα αυτά πιθανώς να έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα εφησυχασμού και υπεροψίας το οποίο αντανακλάται μέσα στο γήπεδο αλλά και στην προπόνηση.

Η διακοπή της συνεργασίας με τον Γιώργο Δώνη στέλνει ένα άμεσο και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους παίχτες της ομάδας μας. Ότι οι δικές τους ευθύνες έχουν πολλαπλασιαστεί και οι δικαιολογίες έχουν εξαλειφθεί. ‎Ο αγώνας με την Αελ στην Λεμεσό είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αποδείξουν ότι έχουν επίγνωση των απαιτήσεων και υποχρεώσεων τους και ότι ο τίτλος αυτός δεν πρόκειται να χαθεί λόγο της δικιάς τους αγωνιστικής αδιαφορίας.

Η διοίκηση με τη σειρά της έχει να διαδραματίσει το δικό της καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια να ξυπνήσουν όλοι στον Αρχάγγελο προτού να είναι αργά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!