Η σειρά της Αεκ

Αυτό είναι το ζητούμενο όσον αφορά το σημερινό αγώνας της ομάδας μας και για ευνόητους λόγους αποφύγαμε το ερωτηματικό στον τίτλο. Και αυτό γιατί ένα καλό και σοβαρό ΑΠΟΕΛ με τη βοήθεια των χιλιάδων οπαδών μας που θα δώσουν το παρών τους στο ΓΣΠ πρέπει να κερδίσει τη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι νίκες στα ντέρπι όπως και οι απώλειες βαθμών με τους λεγόμενους μικρούς ανήκουν στο παρελθόν. Η ομάδα μας κάθε εβδομάδα καλείται να αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο την ανωτερότητα της ανεξαρτήτως του αντιπάλου και των κινήτρων του. Παρά τις νίκες που πετύχαμε εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε τη δεύτερη θέση με τον σημερινό μας αντίπαλο ενώ η Ανόρθωση προς το παρών αντέχει. Η αγωνιστική θεωρείται σημαντική αφού όλες οι ομάδες δίνουν δύσκολους αγώνες και το ενδεχόμενο διαφοροποίησης των βαθμολογικών δεδομένων είναι πολύ πιθανό.

Η ανακοίνωση της αποστολής άφησε εκτός πλάνων τους γνωστούς τρεις (Μίρο, Σικορά, Κουτσόπουλο) όπως επίσης τους Ζόρζε, Ηλία και Μιχαήλ. Ο Πορτογάλος μπορεί να προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες αλλά ο αποκλεισμός τους δείχνει ότι κρίθηκε ανέτοιμος.

Το ζητούμενο όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο είναι η απόφαση που θα πάρει ο Γιοβάνοβιτς όσον αφορά τον Αλμέιδα ο οποίος προέρχεται από ένα τραυματισμό ο οποίος όμως δεν θεωρείται ανησυχητικός. Ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά από την Τετάρτη αλλά κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η απόφαση του προπονητή μας. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος μείνει στον πάγκο τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Σολάρι. Θεωρείται απίθανο να δούμε και τους δυο στο αρχικό σχήμα αφού η διάταξη με έναν επιθετικό και τον Μαρσίνιο σε ρόλο οργανωτή δουλεύει άψογα. Φυσικά υπάρχουν και άλλες επιλογές προκειμένου να χωρέσουν και οι δυο στην εντεκάδα με τον Αλμέιδα να γίνεται αντί Μαντούκα αλλά και αυτό θεωρείται τραβηγμένο.

Απέναντι στον ενθουσιασμός και την ταχύτητα των παικτών της Αεκ το ΑΠΟΕΛ πρέπει να αντιπαραβάλει την ανωτερότητα του και με υπομονή και επιμονή να επιδιώξει τα γκολ που θα φέρουν τη νίκη. Ο προπονητής τους υπόσχεται ότι έρχονται για τη νίκη και πως το πλάνο του θα είναι τέτοιο κάτι που ενδέχεται να μας βοηθήσει αφού δεν θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα που θα αμύνεται μαζικά στο μισό γήπεδο.

Για τον κόσμο και τη σημασία της παρουσία του δεν έχουμε να πούμε κάτι. Λογικά όσοι θα δώσουν το παρών τους ήδη το αποφάσισαν και το ζητούμενο είναι όσοι παρευρεθούμε να κάνουμε το ΓΣΠ κάτι παραπάνω από έδρα μας.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!