Θα το παλέψουμε

Από τη στιγμή που αποφύγαμε τον Ολυμπιακό είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε για τις όποιες πιθανότητες έχουμε και αυτές δεν μπορούν να θεωρηθούν λίγες. Η κλήρωση έβγαλε Κοπεγχάγη με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στη Δανία και με ένα καλό αποτέλεσμα μπορούμε να ελπίζουμε σε πρόκριση στον καυτό επαναληπτικό της Λευκωσίας. Η Κοπεγχάγη πέρασε σχετικά εύκολα στον 4ο προκριματικό αφού επικράτησε επί της Νορβηγικής Στάπεκ. Στον πρώτο και καθοριστικό αγώνα οι Δανοί επικράτησαν με 3-1 ενώ στον επαναληπτικό οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Η Κοπεγχάγη συμμετείχε και στο δεύτερο προκριματικό και με συνοπτικές διαδικασίες απέκλεισε την Μόργκεν Μαυροβούνιου με συνολικό σκορ 12-0.

Η Κοπεγχάγη στη σημερινή της μορφή θεωρείται μια νέα ομάδα αφού ιδρύθηκε το 1992 με την ενοποίηση δυο άλλων ομάδων. Η Κοπεγχάγη μονοπωλεί τους τίτλους τα τελευταία χρόνια αφού έξι από τα συνολικά εφτά πρωταθλήματα της έχουν κατακτηθεί μετά το 2001. Πέρσι κατέκτησε και το κύπελλο και όπως σχεδόν όλοι έτσι και αυτοί θέλουν φέτος να κάνουν το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη.

Στην προσπάθεια τους αυτή σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο βαθμός ετοιμότητας του που μπορεί να θεωρηθεί ιδανικός αφού το εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ξεκίνημα του πάντως δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό αφού σε τρεις αγώνες έχουν μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα.

Περισσότερες πληροφορίες
Πλήρες όνομα: Football Club Kobenhavn
Έτος ίδρυσης: 1992
Γήπεδο: Parken (34098)
Πρωταθλήματα: 7 (1993, 2001, 2003, 2004, 2006, 2007, 2009)
Κύπελλα: 4
Site: www.fck.dk/english/news/

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!