Θερίζουν οι τραυματισμοί

Δε φαίνεται να λιγοστεύουν τα προβλήματα τραυματισμών και το πλέον ανησυχητικό είναι ότι πλήττουν παίκτες που η μέχρι σήμερα παρουσία τους καθιστά υπερπολύτιμους. Με αυτά τα δεδομένα ο Αλτίν Χατζί προστέθηκε στη σχετική λίστα αφού η αναλαμπή του προπονητή της χώρας του αλλά και του ιδίου να ενισχύσει μετά από πέντε χρόνια την ομάδα της Αλβανίας του βγήκε ξινή. Η κούραση από το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα είχε σαν αποτέλεσμα να αισθανθεί πόνους στο πόδι και να αντικατασταθεί. Η διάγνωση αναφέρει για σφίξιμο στους μυς και ο παίκτης θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες προτού αρχίζει πολύ συντηρητικά ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο κίνδυνος υποτροπής αλλά και η ηλικία του Αλβανού επιβάλλουν πολύ προσεκτικούς χειρισμούς οπότε αυτή και αν είναι περίπτωση που θα αποφύγουν να μας δώσουν σαφές ημερομηνία επανόδου…

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είναι ο άλλος που δεν προλαβαίνει τους αγώνες της ερχόμενης εβδομάδας με Πόρτο και Άχνα. Οι ενοχλήσεις που νιώθει ο παίκτης αλλά και το ότι η κατάσταση του παρουσιάζει στασιμότητα τον οδήγησαν στο να ταξιδέψει στο Βέλγιο έτσι ώστε να πάρει και δεύτερη διάγνωση.

Παρήγορο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους συνεργάτες του είναι η επιστροφή των διεθνών οι οποίοι σήμερα θα δώσουν το παρών τους στον Αρχάγγελο. Όλοι πλην των Μορφή και Αλεξάνδρου αγωνίστηκαν στους δυο αγώνες της Κύπρου και το ζητούμενο είναι να πάρουν και αυτοί κάποιες ανάσες έτσι ώστε παραμείνουν μάχιμοι.

Αρχή με ήττα
Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Στυλιανίδη στον πρώτο επίσημο αγώνα τη φετινής χρονιάς έστω και αν παίξαμε στη Λευκωσία. Ο στόχος για κατάκτηση του σουπερ καπ δεν έγινε πραγματικότητα αφού χάσαμε στις λεπτομέρειες από την ΑΕΛ με 70-65. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό όταν ένα τρίποντο του Παλάλα ανέβασε τη διαφορά στους πέντε πόντους ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στο σκορ.

Η ομάδα μας έδειξε ότι χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλεία και ίσως περαιτέρω ενίσχυση προκειμένου να μπορέσει να έχει την πρωταγωνιστική πορεία που θέλουν όλοι και να υπαρασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή.

_______________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Ως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου ΕΛΛΗΝΩΝ Λευκωσίας θα θέλαμε να σχολιάσουμε το πρόσφατο γεγονός όπου στο εξωτερικό μαζεύτηκαν υπογραφές από συγκεκριμένη οργάνωση που θέλει να καταγγείλει με αυτό τον τρόπο το πανό που αναρτήθηκε στο ΓΣΠ , όταν αγωνιστήκαμε εναντίον της Αγγλικής Τσέλσι , και αναφέρει σε 10 διαφορετικές γλώσσες ότι η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αυτή η οργάνωση, η οποία αντιπροσωπεύει τουρκικά συμφέροντα, φρόντισε ώστε να καταγγελθεί η ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!