Και πάλι κορυφή

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αυτή τη φορά μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας και το ζητούμενο είναι η σωστή διαχείριση των νέων βαθμολογικών και όχι μόνο δεδομένων. Η νίκη μας επί του Απόλλων πριν δυο αγωνιστικές δεν αποτέλεσε την αρχή της αντεπίθεσης αφού μία εβδομάδα ήρθε η προβληματική εμφάνιση και απώλεια βαθμών στον αγώνα με την Ομόνοια. Ο προβληματισμός για τη δυσκολία της ομάδας να σταθεροποιήσει την απόδοση στα επιθυμητά επίπεδα είχε επανέλθει αλλά τα σημερινά αποτελέσματα έφεραν και πάλι τα χαμόγελα αισιοδοξίας. Ο Απόλλων από την μια έδειξε ότι δεν έχει την ποιότητα και τα άντερα να κρατηθεί στην κορυφή ενώ η ομάδα μας δείχνει ότι έχει τον τρόπο να ανακάμπτει εκεί που όλα δείχνουν εξαιρετικά δύσκολα. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό το πάθος, τη συγκέντρωση αλλά και την καλή μεσοεπιθετική λειτουργία.

Σε έναν ακόμα αγώνα οι επιθετικοί μας δεν είδαν δίκτυα αλλά η λύση ήρθε με το περίεργο αλλά χρυσό γκολ του Ρίισε. Ο Φινκ στις δηλώσεις του τόνισε την ανάγκη να αρχίσει η ομάδα να βγάζει πιο συχνά κάποιες κινήσεις που έδειξε σήμερα αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να επιβληθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι εννέα αγωνιστικές που ακολουθούν είναι γεμάτες προκλήσεις και θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας. Ο Εφραίμ αποχώρησε τραυματίας από έναν ακόμα αγώνα ενώ ο Χιώτης έβαλε ένεση για να μπορέσει να αγωνιστεί. Η επιστροφή του Βίνι δεν θα είναι άμεση ενώ των υπολοίπων αργεί ακόμα περισσότερο. Η Ομόνοια ζει και αναπνέει προκειμένου να μας κόψει και άλλους βαθμούς, οπότε δεν υπάρχει πολυτέλεια να θεωρούμε τίποτε δεδομένο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!