Και στο βάθος ενίσχυση

Οι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με την ονειρική ευρωπαϊκή πορεία φανέρωσαν κάποια αγωνιστικά κενά τα οποία έγιναν εντονότερα λόγω και των πολλών τραυματισμών. Η παραδοχή και του πλέον αρμόδιου ότι αν ξέραμε κάποια πράγματα προ διμήνου θα κάναμε και άλλες μεταγραφές δείχνουν την αναγκαιότητα αλλά και το τι θα ακολουθήσει στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Σίγουρα χάνουμε το γερό διαπραγματευτικό χαρτί της συμμετοχής στους ομίλους αλλά και πάλι το ΑΠΟΕΛ έχει πλέον τη δυνατότητα να προσελκύσει τους παίκτες που θέλει.

Σε επίπεδο οπαδών και όπως φαίνεται στο σχετικό δημοψήφισμα που διεξάγεται στην ιστοσελίδα μας μεταγραφική ενίσχυση θεωρείται δεδομένη και το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία (72%) κρίνει απαραίτητη την απόκτηση επιθετικού. Το 14% θεωρεί ότι πρέπει να αποκτηθεί μέσος ενώ με 8% έρχονται αυτοί που θέλουν κάποιον για αντικαταστάτη του Χιώτη. Τέλος για τους δικούς τους λόγους 124 άτομα θεωρούν απαραίτητη την απόκτηση αμυντικού ίσως έχοντας στο μυαλό την ανάγκη για έναν αριστερό αμυντικό. Αν δεν προκύψουν απρόοπτα θεωρείται σίγουρα ότι θα γίνουν δύο τουλάχιστον μεταγραφές και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η απόκτηση επιθετικού είναι μια από τις προτεραιότητες.

Προσοχή σε όλους
Η διοίκηση απάντησε άμεσα και σε ήπιους τόνους στη γελοία ανακοίνωση του Ερμή που έστρεφε τα πυρά του προς τον Θεόδωρο Κυριακίδη και το θέμα θεωρείται πλέον λήξαν. Αυτό όμως που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα είναι η στάση και διάθεση πολλών να παρουσιάσουν το ΑΠΟΕΛ ως την ομάδα που μόνιμα ευνοείται. Όλα αυτά γίνονται με τις ευλογίες της ομόνοιας η οποία επιχειρεί να παρουσιάσει την ανικανότητα της να κερδίσει αγώνες ως προϊόν του σκοτεινού παρασκηνίου.

H Abacus μας επιβεβαιώνει
Το είχαμε εντοπίσει από την ημέρα που η συγκεκριμένη εταιρία ανακοινώθηκε ως ένα εκ των κύριων χορηγών της ομάδας μας, ότι ξέρει πώς να προβάλει αλλά και να προβληθεί. Μια επίσκεψη στο στην ιστοσελίδα του χορηγού μας (www.abacus.com.cy) φανερώνει πολλά αφού έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα για το ΑΠΟΕΛ η οποία ανανεώνεται μάλιστα ανανεώνεται συχνά. Ενδιαφέρον και διαφορετικό από τα τετριμμένα είναι η ενότητα στην οποία φιλοξενούνται άρθρα που αφορούν την ομάδα μας και γράφτηκαν από ξένα μέσα ενημέρωσης.

Στα πλάνα της Abacus είναι και η διεξαγωγή διαγωνισμών μέσω των οποίων οι επισκέπτες της ιστοσελίδας τους θα μπορούν να κερδίζουν σχετικά με το ΑΠΟΕΛ δώρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!