Και το ντέρμπι θέλει το παρασκήνιο του

Στη Κύπρο της διαπλοκής, των κουμπαράτων και ενός επικίνδυνου για την εθνική μας αξιοπρέπεια προέδρου, το τελευταίο που θα ανάμενε κανείς είναι να μην υπάρχει παρασκήνιο στο ντέρμπι των αιωνίων. Μέσα στα πλαίσια αυτά εξελίχτηκε από τις αρχές της εβδομάδας έντονο παρασκήνιο για τον διαιτητή που θα οριζόταν για να σφυρίξει τον αγώνα της Κυριακής. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις οι διοικήσεις των δυο ομάδων έχουν έντονες απόψεις για τους ποιους δεν επιθυμούν να σφυρίξουν τον αγώνα και αναπόφευκτα οι υπεύθυνοι για το τυπικό μέρος του ορισμού λαμβάνουν τα πάντα υπόψη.

Κάπως έτσι παίχτηκε το σίριαλ και αυτή τη φορά και παρόλο που η χτεσινή ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ προκάλεσε έκπληξη σε όλους θεωρείται σίγουρο ότι τόσο ο Φοίβος Ερωτοκρίτου όσο και η ομόλογος του στο παράρτημα γνώριζαν και συμμετείχαν στο όλο παρασκήνιο που στήθηκε. Μέσα σε όλα αυτά όμως είχαμε χτες και την παράξενη ανακοίνωση που εξέδωσε το επίσημο ΑΠΟΕΛ την οποία διαψεύδει ανυπόγραφες πληροφορίες της Sportday ότι, ο διαιτητής του Κυριακάτικου μας αγώνα με την Ομόνοια θα διορισθεί με τη συναίνεση των δύο ομάδων.

Επειδή στην Κύπρο δεν μένει τίποτα μυστικό ο διαιτητής που επιλέγηκε για να σφυρίξει τον αυριανό αγώνα είναι ο Μάριος Παναγή. Ο Παναγή θεωρείται η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της κυπριακής διαιτησίας, έχει γερές πλάτες και ομονοιάτικες ρίζες. Μένουμε ως εδώ αναμένοντας την απόδοση και αυτού.

Χαλάρωση και ξενοδοχείο
Με την τυπικού περισσότερο χαρακτήρα προπόνηση θα ολοκληρωθεί σήμερα η προπόνηση της ομάδας μας. Μετά από αυτήν θα ανακοινωθεί η αποστολή αλλά το ζητούμενο είναι η εντεκάδα. Οι εκπλήξεις που είδαμε στον αγώνα με την ΑΕΠ αποδεικνύουν πόσο δύσκολο είναι να μπει ο οποιοσδήποτε στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οπότε περισσότερα θα επιχειρήσουμε να πούμε αργότερα σήμερα.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!