Κερδίζει χρόνο ο Τζιμπούρ

Ενώ το αρχικό πλάνο προέβλεπε να ξεκαθάριζε ή τουλάχιστον να γινόταν μια πρώτη σοβαρή συζήτηση με τον Τζιμπούρ με το τέλος αυτής της εβδομάδας αυτό δεν έγινε εφικτό. Ο Αλγερινός επιθετικός ζήτησε παράταση λίγων μερών κάτι που έγινε αποδεκτό από πλευράς ΑΠΟΕΛ οπότε και οι δυο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο Τζιμπούρ όπως είπε σκοπεύει να έρθει στην Κύπρο γύρο στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας οπότε και θα πρέπει να ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το που θέλει να αγωνίζεται του χρόνου. Από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ φαίνεται να μην ενόχλησε ιδιαίτερα η εξέλιξη αφού δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ουσιαστική εξέλιξη στην προσπάθεια για απόκτηση άλλου ή άλλων επιθετικών. Οι προτάσεις ή και βολιδοσκοπήσεις σε κάποιους έχουν γίνει αλλά τίποτε περισσότερο..

Η μεγάλη εικόνα πέραν των κινήσεων τακτικής που ακολουθεί τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ο κάθε παίκτης είναι αυτή που θέλει την ομάδα μας να αρχίζει να νιώθει την πίεση του χρόνου. Σε 12 μέρες αρχίζει η προετοιμασία και το ενδεχόμενο να οδηγηθούν σε ναυάγιο οι διαπραγματεύσεις με τον Τζιμπούρ είναι κάτι που θα βάλει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους υπεύθυνους αφού η ομάδα θα ξεμείνει από επιθετικούς.

Το πόσο εφικτό είναι να γίνουν μαζεμένες μεταγραφές και μάλιστα αυτές που έχει ανάγκη η ομάδα για να παρουσιαστεί βελτιωμένη είναι κάτι που θα δούμε στην πορεία.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!