Λάνιγκ ή Βινίσιους ή και οι δυο;

Ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσει ο Μαντούκα αν δεν το έχει κάνει ήδη είναι ποιος θα παίξει δίπλα στον Μοράις στον αυριανό τελικό κυπέλλου. Το δίλημμα προκύπτει γιατί ενώ μεν η φυσιολογική επιλογή θα ήταν ο Βινίσιους ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από την άλλη υπάρχει η επιλογή του Λάνιγκ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ίσως προτιμηθεί αφού θεωρείται πιο έτοιμος από τον Βραζιλιάνο. Το θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά είναι η καλή μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας, κάτι που αποτέλεσε πρόβλημα στον τελευταία αγώνα με την Αεκ. Στο συγκεκριμένο αγώνα οι Μοράις και Βινίσιους δυσκολεύτηκαν να αναχαιτίσουν τις κάθετες μπαλιές από τον κεντρικό άξονα ενώ ο τελευταίος υπέπεσε και σε αρκετά ατομικά λάθη.

Ο Μαντούκα είδε το πρόβλημα και στον αυριανό τελικό θέλει να δει την ομάδα να λειτουργεί καλύτερα. Είναι για αυτό που μπορεί να δούμε και κάτι πιο ακραίο από όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα όπου και οι δυο θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα με τον ένα να έχει οργανωτικό ρόλο.

Σε ένα τέτοιο σενάριο ο Ντε Βινσέτι θα μετακινηθεί στα άκρα αλλά και πάλι αυτό είναι ένα σενάριο άμεσα συνδεδεμένο και με το αν ο Αλωνεύτης μπορεί να ξεκινήσει τον αγώνα.

Η ουσία είναι ότι ο Μαντούκα έχει επιλογές και το ζητούμενο είναι να βρει την καλύτερη δυνατή αλλά και να ανταποκριθούν οι παίκτες τους οποίους θα εμπιστευτεί.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!