Μάλλον στους αδύνατους στα plays offs

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα θέλαμε στο θέμα της ευρωπαϊκής μας προοπτικής και τους πλεονεκτήματος να είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών στις καθοριστικές κληρώσεις. Με τα σημερινά δεδομένα η ομάδα μας θα βρεθεί στο γκρουπ των αδύνατων στην περίπτωση που φτάσει μέχρι τα play offs του Champions League, αφού αν δεν έρθουν τα πάνω κάτω η Στεαουα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Ρουμανία. Αν συμβεί αυτό τότε η πρωταθλήτρια Ρουμανίας θα είναι “seeded” μαζί με τις Μπάζελ, Σάλτσμπουργκ, Σέλτικ και Βικτόρια Πλζεν. Το πρωτάθλημα στη Ρουμανία ολοκληρώνεται την ερχόμενη εβδομάδα και για να το χάσει η Στεάουα θα πρέπει να ηττηθεί από την αδιάφορη Ιάσι.

Αν επιβεβαιωθεί το ρεαλιστικό σενάριο θα πρέπει πλέον να ελπίζουμε να γίνει κάποια έκπληξη και να αποκλειστεί μία εκ των πέντε ομάδων από τους προηγούμενους προκριματικούς.

Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι η προσπάθεια μας για είσοδο στους ομίλους θα είναι εξαιρετικά δύσκολη και θα πρέπει να γίνουν πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού η ομάδα έχει ούτως ή άλλος τα δικά της θέματα που πρέπει να λύσει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!