Μάχη για μια θέση στην 18αδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του βιώνουν τις τελευταίες μέρες μια πρωτόγνωρη και ευχάριστη εμπειρία. Για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλούς μήνες όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά αφού δεν υπάρχει κάποιος στη λίστα τραυματιών. Ακόμα και οι Μιροσάβλιεβιτς και Σικορά που προέρχονται από τους γνωστούς σοβαρούς τραυματισμούς τους είναι πλέον έτοιμοι και το μόνο που χρειάζονται είναι αγωνιστικά λεπτά. Όπως έχουμε επισημάνει και προ ημερών τα λεπτά αυτά δεν μπορούν να έρθουν εύκολα μέσα από αγώνες πρωταθλήματος και είναι για αυτό που ίσως τους δούμε να αγωνίζονται εκ νέου με την εφηβική ομάδα.

Πέραν αυτών όμως κάθε εβδομάδα πρέπει να μένουν εκτός αποστολής έξι παίκτες κάτι στο οποίο στάθηκε και ο προπονητής μας στη χτεσινή του διάσκεψη. Ο Γιοβάνοβιτς μας θύμισε ότι δεν μπορεί να χαριστεί σε κανέναν ενώ χαρακτήρισε δύσκολο το έργο του αφού εκ των πραγμάτων πρέπει να μένουν εκτός εντεκάδας ή και εκτός ομάδας, παίκτες οι οποίοι δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις.

Το ΑΠΟΕΛ διαθέτει ποιοτικό ρόστερ το οποίο πολλοί χαρακτήρισαν ως το καλύτερο όλων των εποχών. Αυτό δημιουργεί έναν τεράστιο συναγωνισμό τον οποίο όλοι και κυρίως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να διαχειριστούν σωστά. Υπομονή και σκληρή δουλειά είναι οι μαγικές λέξεις τη σημασία των οποίων κάποιοι ίσως δυσκολεύονται να κατανοήσουν.

Όλοι αργά ή γρήγορα θα πάρουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν και όλοι πρέπει να έχουν την ωριμότητα να βάζουν την ομάδα πάνω από όλα!

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!