Μαντούκα για Λεάλ

Ο Μαντούκα τοποθετήθηκε, όπως μας έχει πλέον συνηθίσει η διοίκηση, για το σκεπτικό απόκτησης του Λεάλ. Όπως είπε ο παίκτης ήταν η πρώτη επιλογή του προπονητή μας και πως ο ίδιος ο παίκτης θέλει μέσα από τον ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά το ατυχές πέρασμα του από Ντουπάι και Τουρκία.

Αντιλαμβάνομαι ότι μόνο εξ’ ονόματος, πολλοί στην Κύπρο δεν γνωρίζουν τον Luis Leal. Να ενημερώσω ότι ο Luis Leal είναι ένας ποδοσφαιριστής που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές σαιζόν στην Πορτογαλία τα τελευταία χρόνια. Αυτό έφερε το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων που ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν και τελικά αποκτήθηκε έναντι €1,000,000 από την ομάδα στο Dubai.

Αυτή η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και έτσι αναγκάστηκε να τον δώσει με δανεισμό σε ομάδα της Τουρκίας. Εκεί αγωνίστηκε για ένα χρόνο και διαπιστώνεται ότι η ευχέρεια του στο σκοράρισμα μειώθηκε. Όμως υπάρχει λογική εξήγηση του γιατί συνέβηκε αυτό. Ο προπονητής τον χρησιμοποιούσε ως δεξί χαφ και όχι ως επιθετικό περιοχής κάτι που επηρέασε και την συνολική απόδοση του ποδοσφαιριστή. Είναι σημαντικό ένας ποδοσφαιριστής να είναι ικανοποιημένος στην ομάδα που αγωνίζεται και αυτό είναι κάτι που δεν συνέβαινε με τον Luis Leal.

Όταν το όνομα του κατατέθηκε σε εμάς, ο προπονητής τον έθεσε ως πρώτη επιλογή για την θέση του επιθετικού περιοχής εκφράζοντας την σιγουριά για την επιλογή του κατά 100%.

Ήταν μια δύσκολη μετεγγραφή αφού προσπαθούσαμε να την ολοκληρώσουμε για διάστημα ενός τουλάχιστον μήνα. Ο ποδοσφαιριστής πείστηκε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να αποτελέσει την αγωνιστική επιλογή για να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να μπορέσει έτσι να δείξει την αγωνιστική του αξία.

Είμαστε στο τέλος της ημέρας πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να συνεργαστούμε με αυτό τον ποδοσφαιριστή. Είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με την χώρα του. Είναι σε πολύ καλή ηλικία. Είναι πολύ δυνατός σε σωματική διάπλαση, ταχύς και με εξαιρετικά δυνατό σουτ. Είναι ένας πολύ δυνατός επιθετικός και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να κερδίσει πολλούς τίτλους με τον ΑΠΟΕΛ, ελπίζω να προσαρμοστεί όσο πιο σύντομα γίνεται, έτσι ώστε να μας βοηθήσει σε όλες τις διοργανώσεις. Καλή τύχη και καλώς όρισε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!