Μαντούκα για Astiz

Το γνωστό καλωσόρισμα-δικαιολογητικό έκανε ο Μαντούκα για τον Astiz. Σημαισία έδωσε ότι έμεινε στην Λέγκια, μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, για 8 συνεχόμενα χρόνια, γεγονός που προϋποθέτει επαγγελματισμό, καλό χαρακτήρα και ταυτόχρονα αρκετή εμπειρία.

Αναλυτικά η δήλωση Μαντούκα:

Η απόκτηση του Iñaki Astiz ήρθε για να συμπληρώσει μια θέση στην οποία είχαμε κενό λόγω της αποχώρησης του Kaka. Είναι μια πολύ σημαντική θέση για την ομάδα μας και κατά την μέχρι στιγμής εμπειρία μου στο συγκεκριμένο πόστο, μια από τις πιο δύσκολες θέσεις για να βρεις αυτό τον καιρό ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Κοιτάξαμε αρκετά διεξοδικά τις επιλογές μας και συγκεντρώσαμε πολλές πληροφορίες σε ότι αφορά στον Iñaki Astiz. Ειδικά από πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που βρίσκονται στην Πολωνία και ασχολούνται πλέον με την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, όπως π.χ. τον Ζεβλάκοφ. Επιβεβαιώσαμε έτσι ότι πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που χρειαζόμασταν για να συμπληρώσουμε το κενό σημείο στο κέντρο της άμυνας μας. Έχει ποιότητα και η αγωνιστική του συμπεριφορά άρεσε στον προπονητή μας.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τα τελευταία 8 χρόνια στην Λέγκια, μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Πολωνία. Μια ομάδα που αγωνίζεται και κερδίζει πρωταθλήματα και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν παίκτη και το γεγονός ότι παρέμεινε εκεί για τόσο καιρό σημαίνει πολλά για μένα. Προϋποθέτει ότι πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία, καλό χαρακτήρα και καλό ποδοσφαιριστή, με το αγωνιστικό επίπεδο που εμείς ψάχναμε για την ομάδα μας.

Είναι έμπειρος για τα κίνητρα που εμείς έχουμε ως ομάδα. Δηλαδή κατάκτηση πρωταθλήματος και Ευρώπη. Έπαιξε σχεδόν σε όλη την καριέρα του γεμάτες σαιζόν.

Πιστεύουμε ότι θα μας προσφέρει την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε στην γραμμή άμυνας.

Ευχόμαστε καλή τύχη στον Iñaki και να κερδίσει πολλούς τίτλους με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Καλώς όρισες Iñaki Astiz.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!