Μετά τη φιέστα οι ανακοινώσεις

Τελικά δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις όσον αφορά το μέλλον των ποδοσφαιριστών των οποίων λήγουν τα συμβόλαια τους, κατόπιν επιθυμίας του προπονητή μας. Πρόκειται για τυπικούς περισσότερους λόγους αφού κρίθηκε σκόπιμο να μην ανακοινωθεί η αποχώρηση του οποιουδήποτε πριν τη φιέστα που είναι προγραμματισμένη για τις 30 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο διαφυλάσσεται ως ένα βαθμό το πανηγυρικό κλίμα της συγκεκριμένης μέρας.  Λέμε ως ένα βαθμό γιατί είναι κοινό μυστικό ότι κάποιοι παίκτες όπως οι Μιροσάβλιεβιτς, Μιχαήλ και Μπρούσερ θα αποχωρήσουν. Ακόμα και αυτοί που θεωρούνται αμφίβολοι κάνουν τα δικά τους πλάνα για την επόμενη μέρα με πολλούς να έχουν δεχτεί προτάσεις από άλλες ομάδες και να περιμένουν την ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για να πράξουν αναλόγως.

Οι επόμενες όμως 15 μέρες δεν μπορούν να πάνε χαμένες και είναι για αυτό που όσο πιο σιωπηλά και κρυφά γίνεται θα αρχίσουν οι συναντήσεις με αυτούς που υπάρχει πρόθεση από πλευράς ΑΠΟΕΛ να παραμείνουν. Στόχος είναι να ξεκαθαρίσει και με αυτούς η κατάσταση το συντομότερο έτσι ώστε αμέσως μετά το ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Με την ομάδα μας να ανακοινώνει και δια στόματος Γιοβάνοβιτς ότι ο φετινός προϋπολογισμός θα είναι μειωμένος, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν κάποιοι παίκτες. Ο Γκριτσάροφ για παράδειγμα δίνει συνεντεύξεις και μας ενημερώνει πως θα απαιτήσει αύξηση απολαβών και πως θα αξιολογήσει και άλλες προσφορές αν και προτεραιότητα του είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Και αύριο ΑνόρθωσηΣήμερα θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα στο Παπαδόπουλος και το ερώτημα είναι αν πόσες αλλαγές θα δούμε στην προσπάθεια του Γιοβάνοβιτς να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και να ξεκουράσει άλλους. Ενδιαφέρον έχει και για το αν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Σολάρι και Μποαβεντούρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!