Με πίστη για τη νίκη

Η μεγάλη ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε. Μπορεί ο αγώνας με το παράρτημα του ΑΚΕΛ να διεξάγεται κάτω από σκεπτικισμό, συναισθηματική φόρτιση και φόβο για τυχόν επεισόδια αλλά κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει τη σημασία του αγώνα. Η Αστυνομία τυπική στην τακτική της για ημίμετρα και ευθυνοφοβία εισηγήθηκε την αναβολή του αγώνα λόγω κάποιων ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών της για κάθοδο εξτρεμιστών από το εξωτερικό. Ευτυχώς επικράτησαν οι πιο σοβαρές απόψεις και ο αγώνας θα γίνει κανονικά. Όσον αφορά τους εμπνευστές της ιδέας να μη γίνουν δηλώσεις από παράγοντες πριν και μετά τον αγώνα το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι στρουθοκαμηλίζουν. Αν πρέπει να απαγορευτεί στον κάθε Μιλτή και Φόιβο να μιλούν προκειμένου να μην προκαλούν σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμένοι.

Στα πιο ενδιαφέροντα οι δυο ομάδες μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας και αυτή που θα κερδίσει και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής και το σχετικό ψυχολογικό πλεονέκτημα. Το ΑΠΟΕΛ καλείται να ολοκληρώσει την υπέρβαση που άρχισε εδώ και καιρό αφού αν τους κερδίσουμε τα ψυχολογικά και άλλα προβλήματα τους θα πάρουν τεράστιες διαστάσεις.

Το ζητούμενο σε έναν ακόμα αγώνα είναι να νικήσουμε την κούραση και τις σημαντικές απουσίες λόγω τραυματισμών. Οι Κόντης και Αλεξάνδρου δεν είναι έτοιμοι κάτι που σημαίνει ότι στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ζόρζε και Μπρούσερ. Οι δυο καλούνται να ανταποκριθούν καλύτερα από ότι στον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά και να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στον πειθαρχικό τομέα. Η ομάδα μας πρέπει όχι μόνο να αμυνθεί σωστά απέναντι στους γρήγορους μεσοεπιθετικούς αλλά και να οργανωθεί σωστά.

Αυτό δείχνει να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας αφού παρά την παρουσία των Χαραλαμπίδη και Κοσόφσκι στην εντεκάδα κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει καλύτερα από όλους τα συν και τα πλην της ομάδας και παρά τις απουσίες έχει καταστρώσει το πλάνο τους το οποίο έχει σαν στόχο να φύγουμε νικητές από έναν ακόμα αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!