Με το υφιστάμενο ρόστερ

Μπορεί η τεχνική ηγεσία να επιδίωξε περαιτέρω ενίσχυση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά εφικτό αφού οι ελάχιστες καλές περιπτώσεις που εγκρίθηκαν από τον προπονητή δεν είχαν αίσιο τέλος. Με αυτά τα δεδομένα το υφιστάμενο ρόστερ καλείται να σηκώσει το βάρος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του επόμενου τριμήνου και η πεποίθηση όλων είναι ότι μπορεί να ανταπεξέρθει. Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας αναγνωρίζει ότι η εικόνα που παρουσιάσαμε την πρώτη αγωνιστική δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων μας. Τα λάθη που έγιναν από όλους είναι δεδομένα πλέον καιι το ζητούμενο πλέον είναι να μην επαναληφθουν.

Η ήττα πρέπει να λειτουργήσει ως μια καλή αφορμή για να διορθωθούν κάποια πράγματα αλλά και για να πεισμώσουν οι πάντες. Χρειάζεται παράλληλα και πιο άμεση βοήθεια από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα. Πρόκειται για καλούς παίκτες οι οποίοι όμως για διάφορους λόγους δεν είχαν μέχρι στιγμής αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιχειρούσε ως τον τελευταίο αγώνα τη σταδιακή ενσωμάτωση του στην ομάδα αφού δεν ήθελε να τους φορτώσει με άγχος. Παίκτες όμως όπως ο Μπρέσκα μπορούν και πρέπει να ανεβάσουν την απόδοση του έτσι ώστε να έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Μέρες και ώρες διεξαγωγής 1ου γύρου
Η εκτελεστική της ΚΟΠ προχώρησε στον καθορισμό των ημερών και ωρών που θα διεξαχθούν οι αγώνες του πρώτου γύρου μετά και τη συνάντηση που έγινε με την ομάδα μας για να εξυπηρετηθούμε καλύτερα λόγω champions league . Σαν αποτέλεσμα αρκετοί αγώνες μας θα διεξαχθούν Κυριακή αλλά και Δευτέρα. Αυτό φαίνεται να βοηθά και την ΚΟΠ να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα την LTV η οποία θα μεταδώσει 5 αγώνες μας από το LTV Sports 1 με την ελπίδα ότι θα αυξηθούν οι συνδρομητές της και σε αυτό το κανάλι.

2η Αγωνιστική
Σάββατο 12/09/2009
20:00 ΑΠΟΕΛ-Αεπ ( LTV )

3η Αγωνιστική
Κυριακή 20/09/2009
19:00 Ενπ-ΑΠΟΕΛ ( CYTAVISION )

4η Αγωνιστική
Σάββατο 26/09/2009
20:00 ΑΠΟΕΛ-Δοξα ( LTV )

5η Αγωνιστική
Δευτέρα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!