Μπορεί να χαθεί το πρωτάθλημα;

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο +5, ο Απόλλων επιβεβαιώνει σχεδόν κάθε αγωνιστική ότι δεν μπορεί και το ερώτημα που τίθεται είναι αν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε το πρωτάθλημα. Η απάντηση είναι απλή. Οι πιθανότητες κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι με το μέρος μας αλλά κανένας απολύτως δεν μπορεί να το θεωρεί δεδομένο, ιδιαίτερα με την προβληματική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα σχεδόν σε κάθε αγώνα. Το ότι επανήλθαμε στις νίκες στον αγώνα με την Ομόνοια δεν πείθει ιδιαίτερα αφού σε έναν ακόμα αγώνα ο Φινκ και οι παίκτες έδειξαν να δυσκολεύονται αφάνταστα να κάνουν αυτά που αναμένονταν. Πέραν των αμυντικών λαθών που συνεχίζουν να φέρουν την υπογραφή συγκεκριμένων παικτών , το πλάνο δεν δούλεψε με αποτέλεσμα να μην φανεί ούτε και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαμε για 70 λεπτά.

Ο ΑΠΟΕΛ όχι μόνο στον αγώνα με την Ομόνοια αλλά γενικώς αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία στο να σταθεροποιήσει την απόδοση του είτε σε συνεχόμενους αγώνες, είτε μέσα σε ένα 90λεπτο. Η ψυχολογική προετοιμασία φαίνεται επίσης να είναι ελλιπής αφού τα νεύρα ή και ο εφησυχασμός είναι σήμα κατατεθέν στους παίκτες μας.

Η μαθηματική προσέγγιση λέει πως χρειαζόμαστε 4 βαθμούς στους επόμενους τρεις αγώνες. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει όλοι στον Αρχάγγελο να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο. Σε διαφορετική περίπτωση θα θυμηθούμε το περσινό παράδειγμα της Αελ.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!