Να έρθουν όλοι πίσω καλά

Όπως γράψαμε ξανά η προετοιμασία ενόψει του σημαντικού αγώνα με τον Απόλλωνα επανάρχισε από χθες με το γνωστό πρόβλημα τις απουσίας των διεθνών. Συνολικά απουσιάζουν επτά ποδοσφαιριστές (Ηλία, Πουρσαϊτίδης, Μιχαήλ, Σατσιάς, Χαραλαμπίδης, Τρισκόφσκι, Γκριτσάροφ) γεγονός που δένει τα χέρια και τα πλάνα του προπονητή μας. Με αυτά τα δεδομένα ο Γιοβάνοβιτς και όχι μόνο θα είναι καρφωμένος απόψε στην τηλεόραση ευχόμενος να πάνε όλα καλά με τους παίκτες μας που θα αγωνιστούν εναντίον της Δανίας. Λογικά ο Πουρσαϊτίδης θα είναι στο αρχικό σχήμα ενώ η αμυντικογενής τακτική που πιθανών να ακολουθηθεί θα αφήσει στον πάγκο τον Μπίδη. Από την άλλη ο Σατσιάς πιθανών να πάρει θέση βασικού ενώ δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ρισκάρει οτιδήποτε ο Χρύσης που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού την περασμένης εβδομάδα.

Παράλληλα το ενδιαφέρον στρέφεται και στους Τρισκόφσκι και Γκριτσάροφ των οποίων η ομάδα αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ρωσία. Ο πρώτος θεωρείται εδώ και λίγο καιρό βασική μονάδα στην ομάδα του και λογικά θα είναι στο αρχικό σχήμα. Ο Σκοπιανός επιθετικός θα επιστρέψει με δυο ενενηντάλεπτα στα πόδια του και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα ληφθεί υπόψη ενόψει Απόλλωνα.

Προσοχή στην ομάδα της Λεμεσού
Αν και υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι την Κυριακή κρίνουμε σκόπιμο να θυμίσουμε από τώρα ότι ο αγώνα εναντίον του Απόλλωνας θα είναι δύσκολος. Τυχόν υποτίμηση θα κοστίσει νέες απώλειες σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να κατανοήσουν όλοι. Η ομάδα της Λεμεσού αντιμετωπίζει όλων των ειδών τα προβλήματα αλλά όπως συμβαίνει πάντα, ο μεταξύ μας αγώνας είναι ένα σπουδαίο κίνητρο από μόνος του.

I am ΜΟ
Το καινούργιο τραγούδι του ΜΟ είναι Live… on a PC screen near you. Τα σχόλια δικά σας.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!