Να είμαστε ΑΠΟΕΛ

Βρισκόμαστε ενώπιoν του πιο καθοριστικού αγώνα της χρονιάς. Το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούμε πραγματικά έτοιμοι αυτή τη φορά. Στους τελευταίους δυο αγώνες πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών κάτι που δεν πρέπει να επαναληφθεί και σήμερα. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω από τον αντίπαλο. Οι παίκτες στο γήπεδο, ο προπονητής από τον πάγκο και ο κόσμος στις κερκίδες. Η μάχη του κέντρου θα είναι καθοριστικής σημασίας και η ομάδα μας θα πρέπει να βρει τον τρόπο να περιορίσει τον Ασίς από τα πόδια του οποίου ξεκινούν οι πιο αξιόλογες προσπάθειες της Ομόνοιας. Για να κερδίσουμε απαγορεύονται τα ατομικά λάθη όπως αυτά που είδαμε στον αγώνα με την Ανόρθωση ενώ στα πολλά πρέπει είναι και η ανάγκη να είμαστε αποτελεσματικοί στις επιθετικές προσπάθειες.

Το πλάνο του Φινκ δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με την τακτική και τους παίκτες που επέλεξε και στον τελευταίο αγώνα. Η αναγκαστική αλλαγή αφορά την απουσία του Λάνιγκ τη θέση του οποίου θα πάρει ο Βινίσιους αν αυτός πράγματι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες.

Ο Ντε Βινσέτι θα είναι ο παίκτης που θα κινείται περιφερειακά του Τζιμπούρ σε έναν ποιο δημιουργικό ρόλο με στόχο να παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια να φτάσει η μπάλα με καλές πρϋποθέσεις στην περιοχή. Στο προσπάθεια αυτή θα πρέπει να βοηθήσουν και οι ακραίοι μέσοι που λογικά θα είναι και πάλι οι Εφράιμ και Χαραλαμπίδης. Ο Αλωνεύτης είναι επίσης πιο έτοιμος από ποτέ γεγονός που δίνει επιλογές στον Φινκ.

Στην άμυνα δεν θα αλλάξει κάτι και το ζητούμενο είναι να πιάσουν όλοι το μάξιμουμ της απόδοσης τους. Ο Καρλάο βρίσκεται λίγα κλικ μακριά από αυτό που χρειαζόμαστε και μπορεί οπότε σήμερα θα πρέπει να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!