Ούτε καν συμπεράσματα

Το πρώτο φιλικό βρήκε την ομάδα μας να κερδίσει την Ατλάντας με 2-0 αλλά το τελευταίο πράγμα που μετρά σε τέτοιους αγώνες και ιδιαίτερα στον συγκεκριμένο είναι το τελικό σκορ. Ο Πασιένσια και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουν κάποια πράγματα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο αλλά αυτό που τονίζεται από τους υπεύθυνους είναι ότι ο το φιλικό δεν μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο για οποιαδήποτε συμπεράσματα.

Οι επιλογές του προπονητή μας όσον αφορά τους έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα έχουν μια λογική εξήγηση αλλά ούτε και αυτό μπορεί να θεωρηθεί κριτήριο για το τι θα δούμε στη συνέχεια και κυρίως όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες. Ο Αρτυματάς για παράδειγμα ξεκίνησε τον αγώνα ως κεντρικός αμυντικός κάτι που δείχνει την πρόθεση και του Πασιένσια να δει αν μπορεί να υπολογίζει τον συγκεκριμένο παίκτη ως εναλλακτική επιλογή.

Οι δυνατές προπονήσεις των τελευταίων ημερών κάνουν δύσκολη την προσπάθεια να βγουν μέσα στα φιλικά όσα τονίζει ο Πασιένσια από πλευράς τακτικής κάτι που είναι αποδεκτό και λογικά σε αυτή τη φάση. Είναι και αυτό που οι οπαδοί μας πρέπει να δείξουν υπομονή παρά να βγάλουν βεβιασμένα συμπεράσματα.

Οι έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα με την Ατλάντας:

Codina, Astiz, Αρτυματάς Αντωνιάδης, Mario Sergio, Morais, Αλεξάνδρου, Μακρίδης Χαραλαμπίδης, Vander, Σωτηρίου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!