Ούτε καν ψευδοδίλλημα

Η ανικανότητα της ΚΟΠ να διεξάγει δυο θεσμούς όπως προβλέπεται με αυτόν του τελικού κυπέλλου να διεξάγεται μετά τη λήξη του πρωταθλήματος δημιούργησε ακόμα μια ιδιαιτερότητα φέτος. Με αυτά τα δεδομένα αν ο ΑΠΟΕΛ κατακτήσει αύριο το κύπελλο, η 4η θέση στο πρωτάθλημα θα είναι προνομιακή αφού δίνει εισιτήριο για το Europa League. Η ομάδα που επηρεάζεται άμεσα και θετικά από μια τέτοια εξέλιξη είναι το ποδοσφαιρικό παράρτημα του Ακελ. Η Ομόνοια θέλει όσο τίποτε άλλο να μας δει να κατακτούμε το κύπελλο και μοιραία για αυτήν το νταμπλ αφού μόνο έτσι θα έχει μια σύντομη παρουσία στην Ευρώπη.

Αυτό φέρνει ανάμεσα στους οπαδούς μας και τη συζήτηση του κατά πόσο ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να διεκδικήσει το κύπελλο ή όχι. Πρακτικά πρόκειται για ρητορική ερώτηση και ένα ψευδοδίλλημα αφού αυτοί που θα καθορίσουν το αυριανό αποτέλεσμα θέλουν και πολύ μάλιστα να κάνουμε το νταμπλ.

Κανένας ποδοσφαιριστής ή προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν σκέφτεται με τον τρόπο που λειτουργεί ένας μικρός αριθμός οπαδών μας που προτιμά να ηττηθούμε αύριο για να μην πάει η Ομόνοια Ευρώπη.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!