Ο ΑΠΟΕΛ τον καλύπτει πλήρως

Είναι το θέμα των ημερών αφού τα μαγικά του ανάγκασαν τον Άλβες να φύγει πρόωρα από τον αγωνιστικό χώρο την Τρίτη ενώ με άψογο πλασέ έδωσε στην ομάδα μας τη νίκη. Τα φετινά κατορθώματα του Αλμέιδα έστρεψαν την προσοχή των μμε αλλά και των διαφόρων σκαουτερς πάνω του αλλά ο Βραζιλιάνος δηλώνει πιστός στον ΑΠΟΕΛ αφού η ομάδα μας τον καλύπτει πλήρως σε όλους τους τομείς. Γράψαμε και ενωρίτερα σήμερα ότι οι οπαδοί μας δεν πρέπει να ανησυχούν αφού δεν υπάρχει ένδειξη πως θα αποχωρήσει σύντομα από την ομάδα και ούτε υπάρχει τέτοια πρόθεση από πλευράς διοίκησης. Ο Αλμέιδα παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σήμερα στη Sportday την οποία αναδημοσιεύουμε Για το πόσο θα μείνει«Είμαι πολύ φιλόδοξος άνθρωπος όμως, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι το μέλλον. Απολαμβάνω αυτό που ζω εδώ στο ΑΠΟΕΛ. Ήρθα για να πάρω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη. Αυτό ακριβώς συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή και είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Είμαι φίλος με όλα τα παιδιά, παίζω σε μια πολύ καλή ομάδα και το μόνο που σκέφτομαι, είναι να τα δίνω όλα για το ΑΠΟΕΛ». Για το γκολ με τη Ζενιτ«Ήταν το τέλειο τελείωμα σε μια δύσκολη φάση. Πήρα εξαιρετική πάσα από τον Μαντούκα και έκανα καλή κίνηση, όμως πήγα λίγο πλάγια και έπρεπε να κινηθώ προς τα μέσα. Αν έκανα σουτ από μακριά, θα ήταν εύκολο για τον τερματοφύλακα να αποκρούσει. Προσπάθησα να κάνω το πλασέ τη στιγμή που δεν θα το περίμενε και αυτό έγινε» περιγράφει ο ίδιος τη φάση του νικητήριου γκολ. Γκολ το οποίο έρχεται ως συνέχεια αυτών που σκόραρε στη Μπρατισλάβα αλλά και με τη Βίσλα. Για την ανατροπή του σκορ «Είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας: Πίστευα στη νίκη ακόμη και μετά που προηγήθηκαν με 1-0. Ήξερα πως αν ισοφαρίζαμε νωρίς, στο τέλος θα τα καταφέρναμε. Εντάξει, δεν πίστευα ότι θα γινόταν το 2-1 μέσα σε τρία λεπτά, όμως, ποτέ δεν έχασα την πίστη μου προς την ομάδα μου. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε ότι μπορούσαμε να σκοράρουμε και περίμενα αυτό να συμβεί στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άλλαξα γνώμη, ακόμη και όταν δεχτήκαμε γκολ» είναι η τοποθέτησή του.  Για την κόντρα με τον Αλβες: «Προσπάθησα να κρατήσω την μπάλα με πλάτη τον αμυντικό. Ήθελα να τους κάνω να τρέξουν, να κουραστούν αλλά και να δώσω χώρο στους συμποδοσφαιριστές μου. Ασφαλώς το πιο σημαντικό από όλα που πέτυχα, ήταν το γκολ και νιώθω πολύ καλά» δηλώνει ο ίδιος.

Για το αν άλλαξαν οι στόχοι:«Είναι πρόωρο να θέτουμε αυτό τον στόχο» είναι η απάντηση του Αΐλτον στο ερώτημα για το αν το ΑΠΟΕΛ μπορεί να προκριθεί. Κανείς όμως δεν τους στερεί το δικαίωμα να ονειρεύονται: «Σχεδόν όλοι πίστευαν ότι θα χάσουμε από τη Ζενίτ. Όμως, παίξαμε καλά και νικήσαμε» λέει ο Αΐλτον, αφήνοντας να νοηθεί ότι όλα μπορούν να συμβούν. «Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να προσπαθήσουμε να κάνουμε στα επόμενα παιγνίδια ό,τι και με τη Ζενίτ», καταλήγει ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που ήδη έχει σκοράρει πέντε γκολ φέτος στην Ευρώπη.

Η συνταγή της επιτυχίας:«Ανεξαρτήτως αντιπάλου, εμείς πιστεύουμε στη δική μας ομάδα. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Έχουμε αυτοπεποίθηση, ξέρουμε τι να κάνουμε στο γήπεδο. Εγώ ήρθα πέρσι στην ομάδα αλλά έχουμε παιδιά που είναι χρόνια εδώ, όπως ο Πίντο και ο Νούνο. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, όμως δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ. Ακόμη και πέρσι με τη Χετάφε όταν χάσαμε, είδατε όλοι πόσο καλά παίξαμε. Έχουμε σταθερότητα και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και αυτό το πράγμα δεν μπορεί να είναι τυχαίο» είναι άλλη μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Αΐλτον στην κουβέντα που κάναμε χθες μαζί του. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!